A kis létszámú, exkluzív kóstolóestjeinken a résztvevők megismerkedhetnek kiváló termékeinkkel, melyeket nem más, mint a Venison Gusto megálmodója, Ivánácz Gábor mutat be. A kóstolás során végigmegyünk prémium minőségű vad és egyéb hús kiválóságainkon, mellé pedig csúcsminőségű francia sajtokat, borokat és különleges vajakat kínálunk. Gábor meggyőződése, hogy kizárólag ezek méltó párjai a hungarikumnak tekinthető termékeinknek. Ezáltal egy különleges nemzetközi utazáson vehetünk részt, mely telis tele van páratlan ízélményekkel.

TÉTELSOR | PRÉMIUM VADKÉSZÍTMÉNYEK
A kóstolóest során Ivánácz Gábor bemutatja a Venison Gusto termékkínálatának kiemelkedő darabjait.
- Szarvas bresaola
- Szarvas szalámi | Special edition natúr
- 100% vízibivaly szalámi | natúr
- Szürkemarha szalámi | natúr
- Szarvas kolbász | paprikás
- Vaddisznó kolbász | paprikás
TÉTELSOR | SAJTVÁLOGATÁS
A Venison Gusto-szalámik és prémiumkolbászok méltó kísérői Franciaország legjobb sajtjai közül kerülnek ki, amelyeket ezúttal egy olasz klasszikus egészít ki.
- Cantal
- Pecorino
- Reblochon laitier

KIEGÉSZÍTŐK
Noirmoutier sókristályos vaj | Magas zsírtartalmú, francia vaj, amelynek ízvilágát és kóstolását roppanós tengeri sókristályok teszik különleges élménnyé
Salt selection | Franciaországi, Hawaii-i és mexikói só-válogatással fűszerezzük a kóstolót
Kovászolt kenyér | A füstölt áruk és prémium sajtok mellé hagyományos, kovászolt kenyeret kínálunk.

BOROK
- IGP Charentais – Domaine GARANCILLE Sauvignon Blanc 2019
- IGP Languedoc – PETITE FRANCAISE Chardonnay 2013
- AOP Côtes de Provence – DUMIDY Grenache & Cinsault 2019
- IGP Languedoc – TAURUS Cabernet Sauvignon 2016
- AOP Saint-Emilion Grand Cru – Château LA ROSE TRIMOULET Merlot & Cabernet Franc 2010
Klasszikus Bordeaux-i vörös:
- AOP Muscat de Frontignan – 8 Hippocampes Muscat NV10