Share on facebook
Share on email

Venison Gusto Gourmet Vacsoraest – exkluzív, prémium ízélmények

Gourmet vacsoráink célja, hogy egy természetközeli, zárt világba kalauzoljuk el vendégeinket a harmónia és a kulináris élvezetek jegyében.

A kis létszámú, exkluzív kóstolóestjeinken a résztvevők megismerkedhetnek kiváló termékeinkkel, melyeket nem más, mint a Venison Gusto megálmodója, Ivánácz Gábor mutat be. A kóstolás során végigmegyünk prémium minőségű vad és egyéb hús kiválóságainkon, mellé pedig csúcsminőségű francia sajtokat, borokat és különleges vajakat kínálunk. Gábor meggyőződése, hogy kizárólag ezek méltó párjai a hungarikumnak tekinthető termékeinknek. Ezáltal egy különleges nemzetközi utazáson vehetünk részt, mely telis tele van páratlan ízélményekkel.

TÉTELSOR | PRÉMIUM VADKÉSZÍTMÉNYEK

A kóstolóest során Ivánácz Gábor bemutatja a Venison Gusto termékkínálatának kiemelkedő darabjait.

  • Szarvas bresaola
  • Szarvas szalámi | Special edition natúr
  • 100% vízibivaly szalámi | natúr
  • Szürkemarha szalámi | natúr
  • Szarvas kolbász | paprikás
  • Vaddisznó kolbász | paprikás

TÉTELSOR | SAJTVÁLOGATÁS

A Venison Gusto-szalámik és prémiumkolbászok méltó kísérői Franciaország legjobb sajtjai közül kerülnek ki, amelyeket ezúttal egy olasz klasszikus egészít ki.

  • Cantal
  • Pecorino
  • Reblochon laitier

KIEGÉSZÍTŐK

Noirmoutier sókristályos vaj | Magas zsírtartalmú, francia vaj, amelynek ízvilágát és kóstolását roppanós tengeri sókristályok teszik különleges élménnyé

Salt selection | Franciaországi, Hawaii-i és mexikói só-válogatással fűszerezzük a kóstolót

Kovászolt kenyér | A füstölt áruk és prémium sajtok mellé hagyományos, kovászolt kenyeret kínálunk.

BOROK

  • IGP Charentais – Domaine GARANCILLE Sauvignon Blanc 2019
  • IGP Languedoc – PETITE FRANCAISE Chardonnay 2013
  • AOP Côtes de Provence – DUMIDY Grenache & Cinsault 2019
  • IGP Languedoc – TAURUS Cabernet Sauvignon 2016
  • AOP Saint-Emilion Grand Cru – Château LA ROSE TRIMOULET Merlot & Cabernet Franc 2010

Klasszikus Bordeaux-i vörös:

  • AOP Muscat de Frontignan – 8 Hippocampes Muscat NV10

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Évszázados fényképeken kel életre a hazai borkultúra

A 19. és 20. században készült ritka felvételek animációjával kelti életre hazánk borkultúráját az Animatiqua és a Magyar Bor Személyesen együttműködésében készített új rövidfilm. „A magyar bor archív filmje” méltó módon állít emléket gazdag borkészítési hagyományainknak, látványos filmtechnikai bravúrokkal megelevenítve régmúlt idők életképeit.