Share on facebook
Share on email

SpiritHub – avagy a stílusos alkoholfogyasztás már Magyarországon is teret hódít

Az alkohol egyre inkább státuszszimbólum és pontos tükröt tart a fogyasztója elé, ezért nem mindegy, hogy mit és hogyan iszunk.

Az alkohol nem csak üzlet, a legtöbb kultúrában a társadalmi élet igen fontos tényezője. Az alkohol a társadalom összetartó ereje lehet, és sok mindent árul el a fogyasztott alkohol és a fogyasztás mikéntje a személyiségről és az ahhoz táruló státuszról, ami segít megítélni, pozicionálni egy új ismerőst, üzletfelet vagy akár a jövendőbeli párunkat is. Az alkohol egyre inkább státuszszimbólum és pontos tükröt tart a fogyasztója elé, ezért nem mindegy, hogy mit és hogyan iszunk.

Magyarországon a 2000-es évek elejéig az alkoholfogyasztásra nem a sokszínűség volt jellemző. Igazán minőségi kínálat nem volt jelen a piacon, de igény sem mutatkozott rá, az emberek az ismertebb márkákat fogyasztották. Az elmúlt 20 évben, a globalizáció térnyerésével a helyzet jelentősen javult, de még mindig számottevő lemaradásban vagyunk Európa nyugati feléhez és a tengerentúli fogyasztási szokásokhoz képest.

Az alkoholfogyasztás alakulásához tökéletesen igazodik a bárkultúra fejlődése is, hisz míg régebben 1-2 szálloda prémium bárján kívül igazi minőségi kiszolgálást és prémium termékeket kínáló egységek nem voltak jelen, az elmúlt 5 évben itt is rohamos fejlődést értünk el és ma már nemcsak a minőségi és egyedi borok, hanem egyéb alkoholok beszerzését is külföldön tanult, képzett szakemberek felügyelik.

A SpiritHub italkereskedés (www.spirithub.eu) immár 1 éve van jelen a hazai piacon, azzal a nem titkolt céllal, hogy olyan új és egyedi szolgáltatást tegyenek elérhetővé a minőségre és stílusra fogékony vásárlóknak, ami eddig nem, vagy csak részben volt elérhető Magyarországon.

A SpiritHub tulajdonosai szenvedélyesen szeretik a minőségi tételeket, számukra hobbinak indult az egyedi gyártók és italok felkutatása, hogy aztán a barátoknak és üzletfeleiknek nyújtott segítség egyre nagyobb igénnyé váljon, így elkerülhetetlen volt, hogy belevágjanak egy olyan üzletbe, ami számukra inkább szenvedély és öröm, mint fáradság.

A SpiritHub olyan különleges, sokszor kézműves partnereket kutat fel, akiknek a tételei igazi friss és üde színfoltjai lehetnek a hazai alkoholpiacnak. A provence-i QVT gin a Cote d’Azure csillogását és a dél-francia életérzést csomagolta a már megjelenésében is gyönyörű üvegekbe, míg a kazah gyökerekkel rendelkező francia Snow Queen vodka az eredeti hagyományokat rejtette egy selymes, könnyen fogyasztható köntösbe. A cég a külföldi beszerzések mellett kiemelt figyelmet fordít a hazai különlegességekre is és az arra érdemesnek ítélt gyártók italait örömmel illeszti be egyre szélesedő portfóliójába. Szoros partnerséget kötöttek már a többszörös nemzetközi díjnyertes Sevenhills Tokaj Gin-nel, a Gong pálinka- és ginfőzdével, valamint a Myrtus és a Rubin borászattal is.

A SpiritHub az egyedi, prémium tételek kizárólagos forgalmazása mellett a koktélkultúra felvirágoztatásában is aktív szerepet vállal. Szeretnék, ha az unalomig ismételt Mojito – Sex on the beach – Pina Colada triumvirátust megtörve, a személyiségünkhöz, hangulatunkhoz és az alkalomhoz tökéletesen illeszkedő koktélokat fogyaszthatnánk, akár a kedvenc bárunkban, akár az otthonunkban kívánjuk azt meg.

A koktélokhoz elengedhetetlenek a kiemelt minőségű kísérő italok, így a SpiritHub kizárólagos forgalmazási szerződést kötött a brit London Essence márkával. A London Essence alacsony kalóriatartamú, különleges ízesítésű tonikok, szódák, gyömbérek és gyömbérsörök, amiket kimondottan koktélokhoz fejlesztettek, de önmagukban is egyedi élményt biztosító üdítőitalok, amik világszerte immár a legjobb bárok kínálatának elengedhetetlen tartozékai. A koktél nemcsak az italokról, de a fontos kiegészítőkről is szól, ami válogatott formában szintén beszerezhető a www.spirithub.eu online boltból.

Napjaink új trendjei és a koronavírus hatásai miatt rohamléptekkel tör előre az alkoholmentes párlatok fogyasztása, ami nem az alkoholmentes söröket, hanem a legnépszerűbb alkoholcsaládok ízeit szinte tökéletesen megformáló italokat jelenti, alacsony kalóriatartalommal, alkohol hozzáadása nélkül, hogy a koktélokat bárhol, bármikor, bűntudat és korlátozások nélkül fogyaszthassuk. A SpiritHub követi az új trendet és Magyarországon kizárólagos forgalmazója a SEXY AF igazán szexi és különleges élményt biztosító alkoholmentes termékeinek.

A SpiritHub az élmény faktort is szeretné a lehető legmagasabb szintre emelni, így képzett bartenderekkel és szakmai segítséggel a koktélpartyt házhoz, vagy céghez is rendelhetjük, ahol semmi másra nem lesz gondunk, mint a varázslatos élmény határtalan élvezetére.

Az új, egyedi és minőségre fókuszáló szolgáltatásra már sokan felfigyeltek a szakmából, így a SpiritHub olyan partnerekkel kötött hosszútávú együttműködést, akik szintén kiemelkedő szolgáltatással és egyediséggel emelkednek ki a hazai piacon. A Four Seasons Gresham Palace Budapest Múzsa bárja nemcsak a Spirithub és a London Essence hazai bemutatkozására adott otthont egy fergeteges, Gatsby stílusú eseménynek, de a SpiritHub kínálata már fontos kiegészítője a varázslatos Múzsa koktéloknak. A Múzsa mellett a kínálat már a legtöbb prémium bár, 1-2 szállodalánc és a minőségi italfogyasztásra sokat adó étterem polcain is megtalálható.

A termékek a nagyközönség számára is elérhetőek és a modern trendeket követve kizárólag online boltban érhetőek el, ami szintén az 1920-as évek Amerikáját idéző Gatsby hangulatban kínálja az egyedi tételeket a www.spirithub.eu oldalon. A kereskedés szlogenje nem is lehetne más, mint: „Ami nálunk nincs, az nem is létezik.” utalva a különleges és számos egyedi ritkaságot felvonultató kínálatra. A Facebook @spirithub és az Instagram @the_spirithub oldalakon folyamatosan beszámolnak az új tételekről, promóciókról és az italfogyasztáshoz szorosan kapcsolódó érdekességekről.

Az italfogyasztás új korszakát éli, a választék és az élményfaktor egyre nő, így lényegesen könnyebb kitörni a formaságokból és a megszokásból, hogy rátalálhassunk a saját stílusunkra, hisz a régi mondás napjainkban így lesz igazán helytálló:

„Az vagy amit megiszol és ahogy azt megiszod.”

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek