Share on facebook
Share on email

Pasaréten nyílt meg Budapest legújabb prémium szalámiszaküzlete

Az első budai bevásárlóközpontban, a közkedvelt pasaréti Budagyöngye Bevásárlóközpontban nyílt meg a Venison Gusto második mintaboltja, ami már megjelenésével is prémium minőséget sugároz.

Természetközeli élmény, egészségtudatos szemlélet. Ezek inspirálták a második Venison GuStore kialakítását, amely a Budagyöngye új színfoltja. A -1. szinten található szalámibolt egyedi kialakításában nemcsak a 2020-ban nyitott Margit körúti showroom tapasztalatai, hanem a magyar márka értékei is központi szerepet kaptak. Így született meg Ivánácz Gábor tulajdonos, és természetesen a pasaréti vásárlók elvárásaihoz külcsínben és belbecsben egyaránt illeszkedő ékszerdoboz.

Átriumszerű kialakítása és kis alapterületű, igényesen berendezett üzlethelyiségei miatt Buda első bevásárlóközpontja ma is a hajdan ott álló Budagyöngye Piac családias, barátságos hangulatát idézi. Az épület legújabb gyöngyszeme a Venison GuStore, melynek egyedi hangulata jól tükrözi nemcsak a bevásárlóközpont, de a Venison Gusto márka számára oly fontos értékeket is: egészséges, prémium minőségű termékek tiszta, természetes forrásból.

Az üzlethez közeledve egyből szembe jön velünk a Venison cégérét meghatározó vízibivaly, közelebb lépve pedig egyből természet közeli élmény fogadja az apró bemutatóterembe lépő látogatót. A tűzpiros Berkel sonkaszeletelő állvány és az üzlethelyiség végében magasodó „tölgyfa” egyediséget kölcsönöz a szalámiboltnak, amely minden tekintetben a legmagasabb minőségre törekszik. A természet közeli hangulatot a signature falfestménnyel szemben húzódó látványos pult teszi teljessé.

Ha ékszerdobozt emlegettünk, bizony itt találjuk magukat a drágaköveket. Ahogyan azt a Margit körúti szalámi bemutatóterem vásárlói már megszokták, a Budagyöngye Bevásárlóközpontban is megtalálható a Venison Gusto teljes termékpalettája, sőt hamarosan friss vadhúsok is elérhetőek lesznek. Kizárólag magyar, vadon élő és vadászat során elejtett, vagy ridegen tartott állatokból, hogy a minőség ne szenvedhessen csorbát.

A pasaréti Venison GuStore-ban a szarvas, őz, vízibivaly, valamint szürkemarha-szalámik és kolbászok vákuumcsomagolt, vagy szeletelt változatban is elérhetőek az egészségtudatos, minőségi élelmiszereket választó vásárlók előtt. Sőt, az európai viszonylatban is egyedinek számító szarvas bresaola, valamint a legkiválóbb ibériai bellotákkal vetekedő vaddisznó-sonka sem hiányozhat a kínálatból. A Venison Gustó-nál ugyanis szokás szerint mindenben a legjobbra törekedtek.

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek