Share on facebook
Share on email

Lépj be egy Varázslatos Téli Csodavilágba!

Üdvözöljük a Varázslatos Téli Iglu Élményben, ahol a tél varázsa közvetlen közel kerül, ugyanakkor komfortosan távol marad.

Az Aranybástya SkyTerrace-on három különleges iglu vár Rád, hogy kaput nyisson a tiszta téli varázslat birodalmába, és együtt kalandozzunk a kulináris örömök titokzatos útjain. A 12 fős kandallóval ellátott privát igluink kiváló választás exkluzív találkozókra, vállalati rendezvényekre, születésnapi ünnepségekre, vagy akár nagy családi összejövetelekre.

Azoknak, akik egy exkluzív összejövetelt keresnek, legyen az céges rendezvény, születésnap vagy nagy családi találkozó, a 12 fős privát Iglu tökéletes választás.

Az igluk külön-külön vagy együtt is bérelhetők. Az iglu bérlési díja 300 000 Ft, amely teljes mértékben lefogyasztható.

Szerezd meg a legjobb helyet a Téli Csodavilág kulináris élményéhez!

www.aranybastya.com

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Badacsonyi borok zajos sikere a New Yorkban

A Badacsonyi borvidék legnagyobb szabású eseménye immáron tizenharmadik alkalommal költözött Budapestre egy napra és az előző évekhez hasonlóan ismételten hatalmas sikert aratott.

Turbulenciát hoz a nyuszi

Húsvét előtti kerekasztal beszélgetését a tavaszi napéjegyenlőségre időzítette a Magyar Édességgyártók Szövetsége – az édességpiaci alapanyaghelyzet azonban korántsem ilyen kiegyensúlyozott.