Share on facebook
Share on email

Fasírt Bisztro – Egy hely, ahol otthon érezheted magad!

“Ez a nyugalom szigete. Végre egy barátságos, bensőségesen meleg hely Hidegkúton”. A fenti sorokat egy kedves vendégünk írta rólunk. Gyere, és kóstold meg te is az ízeinket, és hagyd, hogy megérintsen a hely hangulata. Vidám, színes otthonos belső, kellemes zene, és fenséges ételek. Egy hely, ahol otthon érezheted magad.

Rólunk

Egy hely ahol otthon érezheted magad! Hagyományos magyar ízvilág, kompromisszumok nélkül. Mégis könnyen emészthetően, és egészségesen.  Természetesen nemcsak fasírt, hanem még mindenféle más finomság.

Belépve az ajtón azonnal tudod, hogy jó helyen jársz! Az illatok számtalan kellemes emléket idéznek fel. A pult roskadozik a finomabbnál finomabb falatoktól. Színek, és textúrák mozgalmas kavalkádja, ahol az óriási választék az ami megnehezíti a döntést.

Mert ezek az otthon ízei! Édesanyánk, nagyanyáink századokon át csiszolódott, jól kipróbált ételei. Természetesen a mai kor követelményeinek megfelelően elkészítve. A modern konyha könnyű, gyomrot kímélő alapanyagaival dolgozunk, a tradícionális ízek megőrzése mellett.

Ételeinkről

Az otthon ízei, illatai. Fenséges ízek, egészségesen!

Amiket kínálunk, a teljesség igénye nélkül:

Könnyű, vagy jóllakató leveseket

Minden nap háromféle zamatos főzeléket (lisztmentesen)

Az elmaradhatatlan pörkölteket, közöttük a slágert, a resztelt májat, melyet mi csirkemájból készítünk

A rántott szekcióban a rántott csirkemelltől, a rántott karajon át a rántott cukkiniig felsorolhatatlanul széles a választék

Itt szeretném kiemelni a tortilla bundában sült csirkemell csíkokat. Igazi csemege ez a roppanós, és fűszeres snack

És itt találjuk az étterem nevét adó fasírtot! Mindenféle formában, és ízben. Csirkéből, sertésből, vagy baconben sütve

A jóleső ebéd után pedig óriási választékban kínálunk a kávé mellé desszerteket, süteményeket, tortákat, vagy például macaront.

Üljön be hozzánk egy fenséges ebédre, és élvezze a csodálatos ízeket! Jutalmazza meg magát egy kellemes órával!

Otthoni ízek, nem hétköznapi módon elkészítve. Szívünk, lelkünk benne van mindenben, a főzelékektől, a fasírtokon át, a mártásokig. Mániánk a minőség. Nincs kompromisszum sem alapanyagban, sem elkészítésben, sem csomagolásban.

Az étlapon szereplő ételek nagy része minden nap megtalálható az étteremben. Amennyiben elvitelre szeretnél ételt rendelni, a lenti “Ételrendelés” menüpontban megteheted azt. 

Elviteles ételrendelés

Rendeld meg a kedvenceidet, nehogy elfogyjon, mire az étterembe érsz! Az ételeinket környezetbarát, és szállításbiztos csomagolásban adjuk át.

Házhozszállítás

A Fasírt étterem a Fasírtfutár referencia étterme. Így a házhozszállítás Fasírtfutár étlappal történik. Kiszállítunk Budapest teljes területére, és Pest megye nagy részére. Ugyanazzal a szenvedéllyel, profizmussal, és odafigyeléssel dolgozunk a Fasírt Bisztróban, mint a Fasírtfutár bármelyik konyháján!

Karácsonyi és szilveszteri előrendelés

Karácsonyi vacsora, vagy szilveszteri parti? Miért töltenél órákat a konyhában, amikor tőlünk egy teljes ünnepi menüt megkaphatsz! Karácsonyra szegedi halászlét, vagy töltött káposztát. Szilveszterre malacsültet káposztás beiglivel, vagy lencsefőzeléket. Természetesen ezek csak példák, ennél sokkal szélesebb a paletta!

Klasszikusok, és újdonságok

Az idei évben bővítettük a rendelhető ételek körét. A fasírt tálakon kívül kínálunk halászlét ponty szelettel, és töltött káposztát. Lesz a fiaim kedvence, a margarinban sült csirkemáj, és lilahagyma chutney. Készítünk hűsítő kocsonyát. A vegáknak pedig vegafasírtokat, és rántott zöldségeket. Természetesen rendelhetőek a fasírtok, fasírt tálak, és rántott húsok is. Desszertnek réteseket, császármorzsát, és négyféle mennyei tortaszeletet kínálunk. Szilveszterre malacsültet ajánlunk káposztás beiglivel. És a fasírtgolyók mellé természetesen elkészítjük az elmaradhatatlan lencsefőzeléket is.

Kapcsolat

1028, Budapest, Hidegkúti út 167.
Széphalom Üzletház (1. emelet)
Tel: +36 20 270 8080
E-mail: admin@fasirtfutar.hu; etterem@fasirtetterem.hu

Nyitva: hétfőtől, szombatig 10:30 – 16:00 között.

Fasírt Bisztro | Budapest | Facebook

Fasírtfutár (@fasirtfutar) • Instagram photos and videos

Fasírt Bisztro – Nem csak fasírt! (fasirtbisztro.hu)

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek