Share on facebook
Share on email

Egy siker, melyben mellékszereplőként is büszkeség volt részt venni!

2023-ban a szigetszentmiklósi Levendula és Kert Cukrászda cukrászmestere, Lakatos Pál kreációja, a „Spicces füge respektus” fantázianevű torta nyerte a Magyarország Tortája címet

Talán már kevesebb olyan honfitársunk van, aki még nem kóstolta ezt az igazán különleges és egyedi finomságot, mint aki már megtette. Méltán büszkék a cukrászdára a törzsvendégei, akár csak a Csepel-szigetiek, de az állandó alapanyag beszállítói is. Dr. Németh Csaba, élelmiszer-mérnök egy tojástermeléssel és tojástermék előállítással foglalkozó környékbeli vállalat nevében mondja el pozitív élményét, tapasztalatit.

„Büszkék vagyunk rá, hogy a mi mélyalmos tartásból származó friss tojásainkat használják a különlegesen finom és számtalan díjjal jutalmazott sütemények elkészítésénél a Levendula és Kert Cukrászdában. Egyértelmű, hogy egy hasonlattal élve, mi csak a jó minőségű „köveket” szállítjuk a „szobrász” zseniknek, de természetesen akkor is egy többlet jóérzéssel töltenek el bennünket Lakatos Pálék állandó sikerei. Nem beszélve arról, hogy az egymástól lévő viszonylag kis távolság miatt nem is kell olyan sokat utaznunk, hogy megkóstoljuk az ország legfinomabb tortáját, méghozzá azt, amely a recept megalkotójának kezei közül került ki.”

A tojásos cég nagy álma egyébként, hogy egyszer a ToTu termékeiket is felhasználják mint tejmentes „túró” vagy éppen „tejföl” alapanyag egy kreációban az egyik nevezés alkalmával. Azonban természetesen ez inkább a múzsákon mint rajtuk múlik.

További információ: https://www.facebook.com/totutojastermek

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Badacsonyi borok zajos sikere a New Yorkban

A Badacsonyi borvidék legnagyobb szabású eseménye immáron tizenharmadik alkalommal költözött Budapestre egy napra és az előző évekhez hasonlóan ismételten hatalmas sikert aratott.

Turbulenciát hoz a nyuszi

Húsvét előtti kerekasztal beszélgetését a tavaszi napéjegyenlőségre időzítette a Magyar Édességgyártók Szövetsége – az édességpiaci alapanyaghelyzet azonban korántsem ilyen kiegyensúlyozott.