Share on facebook
Share on email

CSÍKI SÖRÖZŐ & ÉTTEREM MECHWART LIGET – NÁLUNK SZÉKELYFÖLDÖN ÉREZHETI MAGÁT

EGYEDI KÉZMŰVES SÖRÖK • CSIPETNYI VARÁZS • SZÉKELY SZERETET • NÉPTÁNC • TOMBOLA

Itt nálunk Székelyföldre talál az, aki rajong az erdélyi ízekért és kézműves sörökért. Az étterem-söröző koncepciója hűen tükrözi márkánk filozófiáját: csak természetes összetevőket használunk (legyen szó sörről vagy étekről); mindenben legyen egy kis székely szeretet; „üdít, táplál és felvidít”.

A Tiltott Csíki Söröző Mechwart liget étel- és itallapján a már megszokott és közkedvelt minőségi sörök és pityókacsipszek mellett egyedi, különleges ízekkel rendelkező ételkompozíciók kaptak helyet. Vendégeink közelebbről is megismerkedhetnek a sörfőzés fortélyaival, igazi Hop(s)mesterekké, vagyis Sörfőzőmesterekké válthatnak nálunk.

VÁRUNK MINDENKIT, AKI SZERETNÉ MEGFŐZNI A SAJÁT SÖRÉT!

Legyen szó akár születésnapról, céges csapatéptő programról, netán legénybúcsúról a Csíki Sör Manufaktúra sörfőző programja egy igazán autentikus élményt nyújt látogatóinak. 

A Csíki Sör Manufaktúra jóvoltából üzlethelyiségünkbe egy mini sörfőzde költözött. A technológia 100%-ban megegyezik a csíkszentsimoni sörfőzde által használt eljárással, amellyel a Tiltott Csíki Söreink is készülnek. Az élmény tehát garantált, az isteni nedűt pedig egyedi címkés palackba is rejthetik vendégeink, hogy még emlékezetesebb maradjon!

Érdeklődőink 3 különböző sörfőző csomag közül választhatnak kedvükre. Alap, másfél órás csomagunkon túl terítékre kerülhet választhatóan a ház kézműves csodája, a Tiltott Burger erdélyi szalmapityókával vagy éppen csíki mics tál házi mustárral. Továbbá legnagyobb csomagunk választása esetén külön sörkóstolóval kedveskedünk résztvevőinknek!

További információ és foglalás:

Gera Gábor

gera.gabor@csikisor.hu

+36 30 908 43 26

Főzd meg a saját sörödet!

EGYEDI KÉZMŰVES SÖRÖK • CSIPETNYI VARÁZS • SZÉKELY SZERETET • NÉPTÁNC • TOMBOLA

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek