Share on facebook
Share on email

Cseles, a Húsvét titkos fegyvere

Húsvét közeledtével számos tradíció és szokás elevenedik fel, melyek közül az egyik legnépszerűbb kétségtelenül a locsolás.

De mi lenne, ha ezt a hagyományt egy kicsit felfrissítenénk és még izgalmasabbá tennénk?

Más alkalmak esetében jellemzően szűkebb családi körben ünneplünk, de Húsvétkor általában óriási a jövés-menés. Vendégek érkeznek, locsolnak, fogyasztanak, majd tovább állnak. De mivel kínáljuk őket, ha a kisfröccs és a sör már lejárt lemez? Mi van, ha délután érkeznek és már nehezen bírják az alkoholízű frissítőket? Ilyenkor jön képbe a Cseles, hogy új életet leheljen a húsvéti ünneplésbe. Ez a lenyűgöző ital nemcsak ízében, hanem sokoldalúságában is simán magával ragadja a vendégeket!

De mi is az a felnőtt szörp?

A Cseles három különböző ízben kapható alkoholos szörp: meggy, bodza és áfonya. Ezek az ízek könnyen vidámságot csalhatnak bármely húsvéti asztaltársaság arcára frissességükkel és fűszerességükkel. Legyen szó locsolás után egy sima szódával felhúzott változatról, vagy a egy ünnepi koktélról a barátokkal való bulizás során, a Cseles mindig egy kiváló választás. És ami a legjobb benne: az alkohol ízét kicsit sem érzed benne! Egy üveg szörpből ráadásul kihozhatsz akár 7 liternyi longdrinket, úgyhogy pár körre simán jók lesznek nálad a vendégek!

Húsvéti kihívás: locsolás és italok készítése egyszerre?!

Hagyományosan sokan szeretik húsvétkor a szódavízzel való locsolást. És ha már kéznél van az a bizonyos szifon, akkor a locsolás után a legjobb dolog, ami történhet vele, hogy egy jó pohár Cseles ital készül belőle. Így lesz a Húsvét elengedhetetlen kellékéből egy kézmozdulattal tökéletes longdrink.

Az Élvezet és Kényelem Találkozása

A Cseles nem csupán egy ital, hanem ez egy élmény, hiszen megannyi embernek adták vissza megalkotásával különböző fintorok helyett az alkoholos italok fogyasztásának örömét. Segítségével kiemelhetjük az ünnepi alkalmat a szürke hétköznapokból és emlékezetessé tehetjük azt mind a vendégek, mind pedig magunk számára. Ráadásul, a húsvéti rohanás közepette a Cseles gyorsan és könnyen elkészíthető, így semmi sem áll az útjában, hogy az ünnep alatt arra koncentráljunk, amire valóban szeretnénk.

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Badacsonyi borok zajos sikere a New Yorkban

A Badacsonyi borvidék legnagyobb szabású eseménye immáron tizenharmadik alkalommal költözött Budapestre egy napra és az előző évekhez hasonlóan ismételten hatalmas sikert aratott.

Turbulenciát hoz a nyuszi

Húsvét előtti kerekasztal beszélgetését a tavaszi napéjegyenlőségre időzítette a Magyar Édességgyártók Szövetsége – az édességpiaci alapanyaghelyzet azonban korántsem ilyen kiegyensúlyozott.