Share on facebook
Share on email

53 ínycsiklandó finomság a mesés Közel-Kelet világából

Cserháti Tamara legújabb, Édes Közel-Kelet c. könyvében

Cserháti Tamara illatos fűszerekkel és különleges alapanyagokkal otthonunkba varázsolja a Közel-Kelet hangulatát.

A könyvben szereplő 53 recepttel valóságos gasztrokirándulásra invitál minket a szerző, amelynek során jobban megismerhetjük a zsidó sütemények királynőjét, a flódnit, az arab világ egyik legkiadósabb desszertjét, a baklavát, vagy a marokkói vendégszeretet jeleként felszolgált mentateát.

Bepillantást kapunk az étkezési szokásokba, például, hogy a kötetben szereplő falatokat és italokat milyen alkalmak során adták asztalra a családnak és a vendégeknek.

A gyönyörű, színes fotókkal illusztrált receptleírások fügével, datolyával, kardamommal, pisztáciával és megannyi más izgalmas hozzávalóval könnyen elcsábítanak bárkit, hogy azonnal kipróbálja a nem mindennapi finomságokat!

Cserháti Tamara: Édes Közel-Kelet – 53 ínycsiklandó finomság (boook.hu)

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Bea konyhája 5.

A cigány konyha a legegyszerűbb bodagtól a nagyon összetett csülkös pacalig vagy májas tésztáig sok pompás fogást ölel fel. Tobzódás és takarékosság, bőségtál és sárban