Share on facebook
Share on email

Zakopane, a lengyel ékszerdoboz mindössze 5 órányira

"Lengyel-magyar két jó barát, együtt ránt kardot, s issza borát!" Ezzel a régi és ismert mondással, néhány szíves magyar szóval, kivételes kedvességgel és vendégszeretettel fogadnak bennünket lengyel barátaink, ha ellátogatunk Lengyelország téli fővárosába, a Budapesttől alig 300 km-re található Zakopanéba.

A Magas-Tátra által körülölelt legszebb és legismertebb lengyel turistaparadicsom igen kedvező árfekvésű, melyet télen síelők, a többi évszakban túrázók milliói keresik fel. A város hamisítatlan hegyi-építészeti stílusáról tanúskodnak a többszáz éves faházak, melyeket lovasszánon körbejárva is megcsodálhatunk. A Krupówki Zakopane fő sétáló- és bevásárlóutcája számos étteremmel, kocsmával és szuvernírbolttal, melyekben lengyel népzene szól. A híres piacon sajtok, lekvárok, mézek, gombák és fából faragott népművészeti ajándéktárgyak közül alkudhatunk.

S, ha igazán autentikus, hangulatos és minden igényt kielégítő szállást keresünk, akkor a legjobb választás a központtól csupán néhány perc sétára található DOMKI GÓRALSKIE JAVORINA. Békés, meleg, otthonos és romantikus faházak… Télen különösen fantasztikus hangulatot árasztanak, amikor begyújtunk a kandallóba,  miközben  odakint csillogó pelyhekben hull a hó. Odabent pedig rendkívül barátságos és segítőkész házigazda és családja varázsolja itt-tartózkodásunkat felejthetetlenné – akár családdal, akár baráti társasággal érkezünk.

Díjmentes parkoló, majd irány a kényelmes, fűtött, max. 7 fős faház egyike! Földszintjén duruzsoló kandalló, hívogató kanapé, komplett konyha, műholdas tévé, az emeleten pedig zuhanyzós fürdőszoba és 2 háromágyas hálószoba található. A faházakhoz saját grillterasz és kertrész tartozik, a gyerekek szórakozásáról közös játszótér gondoskodik. A pihenést a finom és különleges falatokkal váró ínyenc étterem, a Gazdówki Restaurant teszi teljessé!

Szóval, különleges turistacélpont vár, mely elérhető számunkra térben és árban!

Cím: DOMSKI GÓRALSKIE JAVORINA, ul. Strążyska 1., 34-500 Zakopane

Tel.: (+48) 664-490-544

E-mail: rezerwacja@javorina.pl

Web: http://www.javorina.pl/

https://www.instagram.com/javorina__zakopane/

https://www.facebook.com/JavorinaDomkiPokoje

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek