Share on facebook
Share on email

Villa Citadella Eger – Wellness a város felett

A Villa Citadella a belvárosban, mégis a város fölött, pár perces sétára a történelmi vártól, Eger egyik legszebb területén található, kitűnő panorámával.

Fedezze fel a Villa Citadella egyedülálló szolgáltatásait!

Ha az ember kikapcsolódni indul, ma már szinte alapelvárás, hogy a szálláson legyenek wellness szolgáltatások. Sokakat zavar ugyanakkor a nagy wellness szállodákban tapasztalható tömeg.

Nálunk nagy szállodákra jellemző színvonalú wellness szolgáltatásokat talál családias környezettel párosítva, ezért is garantált a pihenés. A kilátás Egerre ugyanakkor, az egyszerűen megismételhetetlen…

Panziónk Eger egyik legszebb területén fekszik, 300 méteres sétára a Vártól, a patinás belvárostól. A teraszról páratlan kilátás nyílik Eger történelmi barokk belvárosára.

A panzióban 16 légkondicionált szoba van (kétágyas szoba, franciaágyas szoba, két légterű családi szoba, 4 ágyas családi szoba), mindegyik fürdőszobával, televízióval, ingyenes Wifi csatlakozási lehetőséggel és minibárral ellátott.

Panziónk nemcsak családi pihenésre alkalmas. 40 főt befogadó konferenciaterme lehetővé teszi üzleti megbeszélések, tréningek, lebonyolítását, előadások tartását.

Bár a kert (és a csend maga is) pihentet, a Villa Citadella az egészséges, aktív kikapcsolódáshoz is megteremt minden lehetőséget.

A 11 méteres beltéri medencét, az ötszemélyes hydromasszázs medencét, az infra és finn szaunát, a sószobát, az aromakabint és a fitnesztermet a vendégek korlátlanul használhatják. A játszótér pedig a kicsik mellett a felnőtteknek is edzési lehetőséget nyújt.

https://www.facebook.com/villacitadella/

Villa Citadella | … wellnessvilla a város felett…

https://www.facebook.com/villacitadella/videos/1478679942187713/

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Elindult a Badacsonyi borvidék online magazinja

Badacsony, Magyarország egyik legkedveltebb és legismertebb borvidéke, igazodva az erősödő olvasói online jelenléthez, elindította online magazinját, mely szervesen kapcsolódik a Badacsonyi Turisztikai és Borút Egyesület, badacsony.com weboldalához.