Share on facebook
Share on email

Új korszak kezdődik a BAHART-nál

Sorra újulnak meg a hajók a BAHART flottájában, miközben újak gyártása is folyamatban van.

A társaság 200-200 millió forintot fordít korszerűsítésekre 2021-ben és 2022-ben is annak érdekében, hogy modern utazási feltételeket és üzembiztos működést biztosítson az utasoknak. A fejlesztések történelmi léptékűek, a kormány támogatásának köszönhetően új korszak kezdődik a balatoni hajózásban.

2021-ben a BAHART zászlóshajójába, a Szent Miklósba új, korszerű motorok kerültek, megújult a belső utastér és a büfé is. A nyitott felső fedélzet is attraktív megjelenést, új tetőt és festést kapott. A legnagyobb, 600 fős utaskapacitással rendelkező Füred katamarán már idén frissen festve, új belsővel és büfékkel szállította az utasokat. A szezonkezdetre a Fonyód és Lelle motoros, valamint a 130 éves nosztalgiahajók, a Helka és a Kelén felkészítése is megtörtént, régóta várt fejlesztések valósultak meg.

A BAHART hajók felújítását egyértelműen visszaigazolta az utazóközönség is, hiszen a menetrendi hajókon utazók többsége úgy véli, hogy javult a hajók állapota, színvonala.

A flotta felújítása 2022-ben is folytatódik. Környezetvédelmi és üzemanyag-fogyasztási motorkorszerűsítések mellett a Szigliget hajón, a Badacsony katamaránon és a 95. születésnapjára készülő Tünde nosztalgiahajón is megkezdődik modernizáció.

A megújulás és az új hajók gyártása egyúttal lehetővé tette azt is, hogy a műszaki és utasigényeknek már nem megfelelő járműveket a BAHART kivonja a forgalomból.

A járművek mellett nagy hangsúlyt kap a programválaszték és az utastájékoztatás fejlesztése, valamint a menetrendek optimalizálása is. Az online jegyvásárlási lehetőség is bevezetésre kerül, így jövő nyáron még kényelmesebben válthatók jegyek a BAHART hajókra.

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Fábiánics Kastély**** – Gondtalan pihenés, egyedülálló kastélyélmény!

Nyári élmények a kehidai élményfürdőtől csupán 15 percnyire. Csobbanjon kültéri medencénkben, vagy élvezze a vidéki pihenést árnyas fáink tövében, távol a város zajától egy idillikus, romantikus, bájos Kastély-kúriában! Kell még ennél több egy vakációhoz? Nem, de kevesebb sem. Foglalja le minél előbb nyaralását a festői Fábiánics Kastélyba! Most jelentős kedvezményt biztosítunk!

Európába érkezett a világ legnagyobb tengerjáró hajója

Barcelona kikötőjébe érkezett a Wonder of the Seas (magyarul: Tengerek csodája) nevű tengerjáró hajó, amely 362 méteres hosszúságával jelenleg a világ legnagyobbjának számít a kategóriájában. Az “úszó várost” három év építkezés után először márciusban, az Egyesült Államokban mutatták be, a nyár folyamán pedig Barcelonából és Rómából indul majd többnapos mediterrán kirándulásokra. A 18 fedélzetes hajón 2300 fős személyzet lesi a maximum 6988 vendég kívánságait. A hajót elsősorban családoknak tervezték, ugyanakkor mindenkinek bőséges lehetőséget kínál a kikapcsolódásra.