Share on facebook
Share on email

Természet ihlette örömök – barangoljon a Hercegasszony varázslatával!

A múlt értékeivel fűszerezve, a jövő formatervével átitatva. Érezze át a Hercegasszony Birtok egyedülálló hangulatát!

Ön is szereti a gyönyörű természet varázslatos megérintését? A hangulatot, amely melegséget, megnyugvást áraszt, ezáltal a lelkünk és a testünk is csupa boldogság lesz. Képzelje el, hogy egy háborítatlan, csendes világba cseppen, ahol a madarak éneklése bezengi a tájat és a mennyei illatok átjárják a környék minden zegzugát! A Mi országunkban van egy hely, amely minden képzeletünket felülmúl és óriási élmények várják az ide utazó vendégeket. Vidéki elegancia jellemzi és kitűnő kiszolgálást nyújt. Azt tartják erről a helyről, hogy aki egyszer megérkezik ide, beleszeret és mindig vissza vágyik majd.

Az Alföld ékszerdoboza, a Hercegasszony Birtok – Wellness & Garden lehetőséget biztosít arra, hogy egy olyan pihenéssel gazdagodjon, amely garantáltan életre szóló, szép emlékekkel csordult.

Ez még nem minden! A szálloda Mezőtúr és Szarvas között található, a Körös Túrtői holtágának közvetlen vízpartján. A kedvező elhelyezkedése a természetkedvelők nagy örömére, újabb lehetőségeket tartogat. A megújulást eredményező wellness elemek mellett, a hotel szolgáltatásai között az aktív pihenés is megtalálható, amely szintén nagyon fontos szerepet tölt be életünkben.

Milyen lehetőségek vannak a szálloda által az egyedülálló, természeti kincseket rejtő környék megismerésére? Választ kapunk az alábbiakban!

Ismerjék meg Mezőtúr elragadó környékét kétkeréken!

A szálloda izgalmas túraútvonalakat kínál a mozgás szerelmeseinek. Tekerjen a Túrtő mentén, vegye az irányt a Szarvasi Arborétum felé, bátran vágjon bele a Horthy István duzzasztóműhöz vezető, 10,2 kilométeres túrába, vagy gondoljon egy merészet és meg se álljon a Szent András Sörfőzdéig!

A szálloda az ÉN időt hirdeti, amelyre mindenkinek szüksége van. Tehát engedje át magát a harmóniának és hagyja maga mögött a mindennapi stressz okozta bonyodalmakat! A Birtokon megszűnik minden baj, egy mesébe illő utazásra invitáljuk az ismeretlenbe!

Izgalmas utazás egy olyan helyre, ahol a kívánságait jól felkészült szakemberek teljesítik, az étvágyát első osztályú konyha csillapítja, ahol megérinti a természet és elbűvöli az építészet, ahol lesz idő magára!

Lépjen a boldogság felé, legyen részese a világnak, amely csak Ön után vágyódik!

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Fábiánics Kastély**** – Gondtalan pihenés, egyedülálló kastélyélmény!

Nyári élmények a kehidai élményfürdőtől csupán 15 percnyire. Csobbanjon kültéri medencénkben, vagy élvezze a vidéki pihenést árnyas fáink tövében, távol a város zajától egy idillikus, romantikus, bájos Kastély-kúriában! Kell még ennél több egy vakációhoz? Nem, de kevesebb sem. Foglalja le minél előbb nyaralását a festői Fábiánics Kastélyba! Most jelentős kedvezményt biztosítunk!

Európába érkezett a világ legnagyobb tengerjáró hajója

Barcelona kikötőjébe érkezett a Wonder of the Seas (magyarul: Tengerek csodája) nevű tengerjáró hajó, amely 362 méteres hosszúságával jelenleg a világ legnagyobbjának számít a kategóriájában. Az “úszó várost” három év építkezés után először márciusban, az Egyesült Államokban mutatták be, a nyár folyamán pedig Barcelonából és Rómából indul majd többnapos mediterrán kirándulásokra. A 18 fedélzetes hajón 2300 fős személyzet lesi a maximum 6988 vendég kívánságait. A hajót elsősorban családoknak tervezték, ugyanakkor mindenkinek bőséges lehetőséget kínál a kikapcsolódásra.