Share on facebook
Share on email

Természet ihlette örömök – barangoljon a Hercegasszony varázslatával!

A múlt értékeivel fűszerezve, a jövő formatervével átitatva. Érezze át a Hercegasszony Birtok egyedülálló hangulatát!

Ön is szereti a gyönyörű természet varázslatos megérintését? A hangulatot, amely melegséget, megnyugvást áraszt, ezáltal a lelkünk és a testünk is csupa boldogság lesz. Képzelje el, hogy egy háborítatlan, csendes világba cseppen, ahol a madarak éneklése bezengi a tájat és a mennyei illatok átjárják a környék minden zegzugát! A Mi országunkban van egy hely, amely minden képzeletünket felülmúl és óriási élmények várják az ide utazó vendégeket. Vidéki elegancia jellemzi és kitűnő kiszolgálást nyújt. Azt tartják erről a helyről, hogy aki egyszer megérkezik ide, beleszeret és mindig vissza vágyik majd.

Az Alföld ékszerdoboza, a Hercegasszony Birtok – Wellness & Garden lehetőséget biztosít arra, hogy egy olyan pihenéssel gazdagodjon, amely garantáltan életre szóló, szép emlékekkel csordult.

Ez még nem minden! A szálloda Mezőtúr és Szarvas között található, a Körös Túrtői holtágának közvetlen vízpartján. A kedvező elhelyezkedése a természetkedvelők nagy örömére, újabb lehetőségeket tartogat. A megújulást eredményező wellness elemek mellett, a hotel szolgáltatásai között az aktív pihenés is megtalálható, amely szintén nagyon fontos szerepet tölt be életünkben.

Milyen lehetőségek vannak a szálloda által az egyedülálló, természeti kincseket rejtő környék megismerésére? Választ kapunk az alábbiakban!

Ismerjék meg Mezőtúr elragadó környékét kétkeréken!

A szálloda izgalmas túraútvonalakat kínál a mozgás szerelmeseinek. Tekerjen a Túrtő mentén, vegye az irányt a Szarvasi Arborétum felé, bátran vágjon bele a Horthy István duzzasztóműhöz vezető, 10,2 kilométeres túrába, vagy gondoljon egy merészet és meg se álljon a Szent András Sörfőzdéig!

A szálloda az ÉN időt hirdeti, amelyre mindenkinek szüksége van. Tehát engedje át magát a harmóniának és hagyja maga mögött a mindennapi stressz okozta bonyodalmakat! A Birtokon megszűnik minden baj, egy mesébe illő utazásra invitáljuk az ismeretlenbe!

Izgalmas utazás egy olyan helyre, ahol a kívánságait jól felkészült szakemberek teljesítik, az étvágyát első osztályú konyha csillapítja, ahol megérinti a természet és elbűvöli az építészet, ahol lesz idő magára!

Lépjen a boldogság felé, legyen részese a világnak, amely csak Ön után vágyódik!

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Két óriás hajótársaság is elengedi az oltási követelményeket

2022. szeptember 5-től már nem lesz kötelező COVID-19 védőoltással rendelkezniük a Royal Caribbean és a Celebrity Cruises utasainak – legalábbis járataik többségén. A világ legnagyobb tengerjáró hajóit is üzemeltető cégek a lazítás ellenére továbbra is fenntartják a tesztelési követelményeiket, ám számos vendég számára nyitják meg újra az utazás lehetőségét.