Share on facebook
Share on email

Téli Varázslat a Castellum Hotelben

Ha valódi varázslatot keres a téli hónapokban, ne hagyja ki a Castellum Hotel Hollókőt!

Amikor az ősz vége felé közeledünk, amikor a fák elhullatták gyönyörű lombkoronájukat, a Castellum Hotel egy olyan hely, ahol a téli időszak valódi varázslattal érkezik. Hollókő már önmagában egy csodálatos, mesebeli helyszín, de ebben az évszakban a falu és a Hotel még különlegesebbé válik. Hogy ezenkívül miért érdemes téli kiruccanást tervezni a Castellum Hotel-be? A következő pontokban mindent összeszedtünk nektek!

1. Ízletes ételek

A téli időszakokban mindig jobban esik egy finom falat. A Mikszáth étterem új téli étlapjával arra törekedtünk, hogy a hideg időszakhoz lehető legjobban illő étlapot állítsuk össze. Gondoljunk csak a meleg, sűrű levesekre, a húsételekre és az isteni desszertekre. A helyi hagyományos magyar konyha ízeit megkóstolva garantáltan átéli az ember a téli esték kényeztető élményét.

2. Kulturális élmények

Hollókő egész évben lenyűgöző, de ősztől tavaszig a falu és környéke egy teljesen új arcát mutatja az idelátogatóknak. Nem kivétel ez alól a Hollókői Vár sem, ahol megismerhetik a régi idők harcosainak életét és a történelmét, valamint megcsodálhatják az ország egyik legcsodálatosabb kilátását.

3. Karácsonyi varázslat

A téli szezon csúcspontja a karácsony. Hollókő ilyenkor olyan, mint egy élő karácsonyi képeslap. A házakat díszek borítják, és az utcákat karácsonyi fények világítják meg. A Castellum Hotel különleges ünnepi tematikus programokkal és rendezvényekkel várja a vendégeket.

4. Belső meleg

A Castellum Hotel Hollókő nem csak a külső környezetével varázsol el, hanem a belső melegségével is. Személyzetünk mindent megtesz annak érdekében, hogy a vendégek otthon érezzék magukat. A kényelmes szobákkal, a pihentető wellness részleggel és az étterem finom fogásaival a Castellum Hotel a tökéletes helyszín a hideg évszakok meghittségének megéléséhez.

A téli időszakban a Castellum Hotel Hollókő egy varázslatos helyszín, ahol a vendégek egyaránt pihenhetnek és felfedezhetik a környék kultúráját és szépségeit. Az itt töltött idő emlékezetessé válik, és a hideg hónapok is meleg és kényelmes élménnyé válnak. Ha valódi varázslatot keres a téli hónapokban, ne hagyja ki a Castellum Hotel Hollókőt!

Castellum Hotel Hollokő****

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Irány a zöld!

Vár téged is az egyik legszebb és legfelkészültebb kerékpárosbarát térsége az országban!