Share on facebook
Share on email

Klippremierrel indult a nyári hajózási szezon a Balatonon

A BAHART 2022-ben új menetrenddel, megújult arculattal, felújított hajóflottával és színes szolgáltatáskínálattal várja a hajózni és kikapcsolódni vágyókat a Balatonon. A közelmúltban elindult online jegyvásárlást 15%-os kedvezménnyel népszerűsítik, és bemutatásra került a New Level Empire által alkotott „BAHART dal” is.

 A Balatoni Hajózási Zrt. 2022. június 10-én a Siófok katamarán fedélzetén tartotta nyári szezonindító sajtótájékoztatóját. Veigl Gábor, a BAHART vezérigazgatója értékelte az év eddigi rekord eredményeit, beszámolt a nyári menetrendről és változásokról, számos új partneri együttműködésről, illetve kiemelt elemként a nemrég bevezetett online jegyrendszerről, az ehhez kapcsolódó júniusi online jegy promócióról és az arculatfrissítés részeként született „BAHART dal”-ról is. 

Elhangzott: a Balaton és BAHART szolgáltatásai iránti népszerűségének köszönhetően még a tavalyi rekord évet is 35%-kal haladja meg a komp utasforgalma, a szállított kerékpároké 50%-kal, míg a személyhajózás visszarendeződve a normál évekre megtörtént, több mint kétszer annyi utast szállítottak, mint 2021-ben. Visszatért a kedv a hajóbérlésekre és partnerrendezvényekre is, így például kerékpár- és futóversenyek, spinning komp és veterán autófelvonulás is helyet kapott a kínálatban. 

A közelmúltban elstartolt online jegyvásárlási lehetőséget június folyamán komoly promócióval erősítik, hiszen az utasok további 15%-os kedvezménnyel vehetik meg, az egyébként tavalyi évhez képest is változatlan árú jegyeket. 

A nyári menetrend kapcsán elmondta, hogy a főszezon július 2-án kezdődik, 17 kikötőből menetrendi, 15-ből séta és nosztalgiahajók indulnak, míg 9-9 kikötőben lesz elérhető a varázshajó és bulihajó program. Siófok, Balatonfüred, Tihany és Balatonföldvár vonatkozásában több és közvetlen járatok indulnak, és augusztusban több lesz a programhajó is. 

A jól megszokott programok mellett a kiemelt partneri együttműködések keretében lesznek Plázs bulihajók – összesen 5 alkalommal -, a büfékben pedig balatoni borászatok borai és pezsgői, illetve a „BAHART”-os kézműves sörök is helyet kapnak. 

A vitorlázás szerelmeseire gondolva 4 helyszínnel idén is lesz BAHART Regatta, első állomásként Fonyódon június 11-én, szombaton. 

A nyári szezonindító csúcspontjaként bemutatásra került a New Level Empire által alkotott dal, Áthajózhatnánk címmel, mely a Balaton és Hajózás életérzését hivatott közvetíteni, bemutatni. 

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Fábiánics Kastély**** – Gondtalan pihenés, egyedülálló kastélyélmény!

Nyári élmények a kehidai élményfürdőtől csupán 15 percnyire. Csobbanjon kültéri medencénkben, vagy élvezze a vidéki pihenést árnyas fáink tövében, távol a város zajától egy idillikus, romantikus, bájos Kastély-kúriában! Kell még ennél több egy vakációhoz? Nem, de kevesebb sem. Foglalja le minél előbb nyaralását a festői Fábiánics Kastélyba! Most jelentős kedvezményt biztosítunk!

Európába érkezett a világ legnagyobb tengerjáró hajója

Barcelona kikötőjébe érkezett a Wonder of the Seas (magyarul: Tengerek csodája) nevű tengerjáró hajó, amely 362 méteres hosszúságával jelenleg a világ legnagyobbjának számít a kategóriájában. Az “úszó várost” három év építkezés után először márciusban, az Egyesült Államokban mutatták be, a nyár folyamán pedig Barcelonából és Rómából indul majd többnapos mediterrán kirándulásokra. A 18 fedélzetes hajón 2300 fős személyzet lesi a maximum 6988 vendég kívánságait. A hajót elsősorban családoknak tervezték, ugyanakkor mindenkinek bőséges lehetőséget kínál a kikapcsolódásra.