Share on facebook
Share on email

Klippremierrel indult a nyári hajózási szezon a Balatonon

A BAHART 2022-ben új menetrenddel, megújult arculattal, felújított hajóflottával és színes szolgáltatáskínálattal várja a hajózni és kikapcsolódni vágyókat a Balatonon. A közelmúltban elindult online jegyvásárlást 15%-os kedvezménnyel népszerűsítik, és bemutatásra került a New Level Empire által alkotott „BAHART dal” is.

 A Balatoni Hajózási Zrt. 2022. június 10-én a Siófok katamarán fedélzetén tartotta nyári szezonindító sajtótájékoztatóját. Veigl Gábor, a BAHART vezérigazgatója értékelte az év eddigi rekord eredményeit, beszámolt a nyári menetrendről és változásokról, számos új partneri együttműködésről, illetve kiemelt elemként a nemrég bevezetett online jegyrendszerről, az ehhez kapcsolódó júniusi online jegy promócióról és az arculatfrissítés részeként született „BAHART dal”-ról is. 

Elhangzott: a Balaton és BAHART szolgáltatásai iránti népszerűségének köszönhetően még a tavalyi rekord évet is 35%-kal haladja meg a komp utasforgalma, a szállított kerékpároké 50%-kal, míg a személyhajózás visszarendeződve a normál évekre megtörtént, több mint kétszer annyi utast szállítottak, mint 2021-ben. Visszatért a kedv a hajóbérlésekre és partnerrendezvényekre is, így például kerékpár- és futóversenyek, spinning komp és veterán autófelvonulás is helyet kapott a kínálatban. 

A közelmúltban elstartolt online jegyvásárlási lehetőséget június folyamán komoly promócióval erősítik, hiszen az utasok további 15%-os kedvezménnyel vehetik meg, az egyébként tavalyi évhez képest is változatlan árú jegyeket. 

A nyári menetrend kapcsán elmondta, hogy a főszezon július 2-án kezdődik, 17 kikötőből menetrendi, 15-ből séta és nosztalgiahajók indulnak, míg 9-9 kikötőben lesz elérhető a varázshajó és bulihajó program. Siófok, Balatonfüred, Tihany és Balatonföldvár vonatkozásában több és közvetlen járatok indulnak, és augusztusban több lesz a programhajó is. 

A jól megszokott programok mellett a kiemelt partneri együttműködések keretében lesznek Plázs bulihajók – összesen 5 alkalommal -, a büfékben pedig balatoni borászatok borai és pezsgői, illetve a „BAHART”-os kézműves sörök is helyet kapnak. 

A vitorlázás szerelmeseire gondolva 4 helyszínnel idén is lesz BAHART Regatta, első állomásként Fonyódon június 11-én, szombaton. 

A nyári szezonindító csúcspontjaként bemutatásra került a New Level Empire által alkotott dal, Áthajózhatnánk címmel, mely a Balaton és Hajózás életérzését hivatott közvetíteni, bemutatni. 

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Javorina Zakopane – Mesebeli faházak egy mesebeli városban csupán 6 órányira Budapesttől

A Javorina egy mondatban megfogalmazva: autentikus stílus, fenséges építészet, időtlen légkör és őseink hagyományainak és kultúrájának szeretete. Egy ilyen helyre szeretnénk meghívni Önt és megmutatni, milyen szép a régiónk! A nyitottság, a vendéghez való egyéni hozzáállás és a családias légkör jellemez minket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy minden vendégünk különlegesnek érezze magát!

„A tél 2023“ Szlovákiában kezdődik…

Szlovákia síparadicsomai nyitva vannak, és újdonságokkal is szolgálnak az energiaválság ellenére is. Leghíresebb síközpontjai, a Jasná a Magas-Tátrában, illetve Donovaly és a Salamadra Resort Selmecbányán már felkészültek a 2022/23-as téli szezonra. Így biztosítják, hogy a látogatók téli kiruccanásai felhőtlenek legyenek.