Share on facebook
Share on email

Ha Balatonboglár, akkor Villa Balifornia!

Gyere és látogass el hozzánk!

Balatonboglár a Balaton déli partján fekszik lankás, dombos vidéken. A környezet kultúráját a gyümölcs és a szőlő határozza meg évek óta.

Tudtad, hogy a Déli partról a legszebb a naplemente?

Városunkban található a híres Gömbkilátó, ami a vulkanikus eredetű Várdomb csúcsán helyezkedik el, amelyet egyébként a Budapesti Nemzetközi Vásáron mutattak be alumíniumipari jelképként.

Az egyik legszebb strand a látogatók körében platánsorral díszitett Jankovich strand, amelyről nyugodt, csodaszép kilátás nyílik a túlpartra. A strandon öltözők, mosdó és okospad is rendelkezésre áll.

Az apartmanház neve egy frappáns szójáték eredménye, így lett California-Balaton – Balifornia.

A Villa Balifornia ettől a gyönyörű Jankovich strandtól körülbelül 300 méterre található, és a 2021-es évtől egész évben várja az idelátogató vendégeket. Az apartmanok légkondicionáltak, külön bejárattal, saját terasszal/erkéllyel, felszerelt konyhával, fürdőszobával, Smart TV-vel rendelkeznek. Továbbá hajszárító, vasaló, vasalódeszka, törölköző, forrólevegős sütő is vendégeink rendelkezésére áll.

Az apartmanház négy kisebb, 3 nagyobb egylégterű, illetve egy 2 hálószobás apartmannal rendelkezik.

Szolgáltatásaink között szerepel a bővített kontinentális reggeli, WIFI ,légkondicionáló, napi 2 órás SUP, kerékpár, sóbontóval tisztított 7×3 méteres 1,2 méter mélységű medence ingyenes használata.

A kertben megtalálható egy kemence és fedett grill terasz, amelyek tökéletes lehetőséget biztosítanak családi-baráti bográcsozásokra, illetve grillezésekre…

Apartmanjaink egyaránt ideálisak pároknak, illetve családok, baráti társaságok fogadására is egész évben.

www.balifornia.hu

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Véget ért az Utazás+ Kiállítás és a Budapest Boat Show!

Több mint 200 kiállító, csaknem 30 ezer látogató és óvatos optimizmus a turisztikai iparágban – röviden így foglalható össze a most véget ért Utazás+ Kiállítás, valamint a vele egy időben rendezett Budapest Boat Show. A HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban számos szakmai eseményt szerveztek a négy nap alatt, és bemutatkoztak az idei díszvendégek: Bulgária, valamint Gyula és Békés vármegye.