Share on facebook
Share on email

Élményalbummal ünnepli 20. születésnapját a Világjáró Magazin

Az első Világjáró élménybeszámoló kötet Élmények, kalandok – 20 éve a világ körül címmel kerül az utazás iránt rajongók könyvespolcára.

A népszerű magyar utazási magazin élmény alapú cikkeit több tízezer utazni szerető olvasó kíséri figyelemmel immár két évtizede. Az egyedi hangvételű, gyönyörű képanyaggal megjelenő Világjáró magazinok alkotógárdája a jubileumi 20. évfordulóra egy páratlanul sokszínű, élvezetes és sokoldalú gyűjteményt ad át a közönségnek, egyetlen könyvben összegyűjtve. Bízva abban, hogy e személyes tapasztalatokból, egyéni élményekből táplálkozó, igazi kalandokat, elképesztő utazásokat és persze jó néhány könnyebben elérhető utazás ötletét nyújtó kötet örömet okoz régi és az új olvasóinak egyaránt. Legalább akkora örömet, mint amilyen lelkesedéssel a Világjáró fáradhatatlan csapata járja a világot, keresi a kalandokat, meséli lenyűgöző utazási élményeit – immár 20. éve.

A kiadó újdonsága

A Világjáró Utazási Magazin Magyarországon 2001. októberétől megjelenő folyóirat. A magyar tulajdonú kiadó a hazai lapkiadás 20 éves szereplője, elsősorban olyan saját alapítású, turisztikai témájú lapokat segít világra, mint a Világjáró, az UtazásInfó, vagy a First Class magazin.

Alapítóinak szándéka szerint a Világjáró lapcsalád magazinjai a magas nyomdai minőségű, igényes szórakoztatás és ismeretterjesztés szándékával megjelenő kiadványok. A sokéves magazin kiadói tevékenység 2021 őszén kiegészült a Világjáró Könyvek kiadásával, mellyel új, hiánypótló, szakmailag ellenőrzött úti beszámoló kötetek megjelenése indul útjára.

A Világjáró Könyvek első kötete az „Élmények, kalandok – 20 éve a világ körül” címmel kerül az utazásért rajongó olvasóközönség kezébe.

Világjáró 20 – Könyvvel ünnepelt jubileum

A Világjáró Utazási Magazin első lapszáma 2001. októberében jelent meg. Magyarország piacvezető utazási magazinja 20 éves jubileuma alkalmából egy színes, keménytáblás, gyönyörű nyomdai kivitelű élményalbummal lepte meg olvasóközönségét. A Világjáró Könyvek első része után a kiadó 2022-ben további könyvek kiadását tervezi, reményei szerint folyamatosan megjelenő sorozatként.  

A Világjáró Élmények és Kalandok egy egészen egyedi szerkesztésű, valódi utazások személyes élménybeszámolóira épülő album, melynek oldalain keresztül mi is elutazhatunk Amerika kísértetiesen változékony kanyonjainak mélyére, Toszkána napsütötte vidékeire, vagy Tajvan zöld teaföldjeire.

A több mint 330 oldalas könyv 20 bemutatott helyszíne: Mexikó, Indonézia, Alaszka, Jamaica, Japán, Ruanda és Burundi, Svájc, Erdély, Mauritius, Görögország, India, Spanyolország, Brazília, Németország, Izland, Karintia, Egyesült Államok, Toszkána, Tajvan, Magyarország.

A könyv megrendelhető a kiadó webáruházában: www.vjmshop.hu. Ára: 7990 ft.

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Fábiánics Kastély**** – Gondtalan pihenés, egyedülálló kastélyélmény!

Nyári élmények a kehidai élményfürdőtől csupán 15 percnyire. Csobbanjon kültéri medencénkben, vagy élvezze a vidéki pihenést árnyas fáink tövében, távol a város zajától egy idillikus, romantikus, bájos Kastély-kúriában! Kell még ennél több egy vakációhoz? Nem, de kevesebb sem. Foglalja le minél előbb nyaralását a festői Fábiánics Kastélyba! Most jelentős kedvezményt biztosítunk!

Európába érkezett a világ legnagyobb tengerjáró hajója

Barcelona kikötőjébe érkezett a Wonder of the Seas (magyarul: Tengerek csodája) nevű tengerjáró hajó, amely 362 méteres hosszúságával jelenleg a világ legnagyobbjának számít a kategóriájában. Az “úszó várost” három év építkezés után először márciusban, az Egyesült Államokban mutatták be, a nyár folyamán pedig Barcelonából és Rómából indul majd többnapos mediterrán kirándulásokra. A 18 fedélzetes hajón 2300 fős személyzet lesi a maximum 6988 vendég kívánságait. A hajót elsősorban családoknak tervezték, ugyanakkor mindenkinek bőséges lehetőséget kínál a kikapcsolódásra.