Share on facebook
Share on email

A Celebrity Cruises legújabb hajója a Celebrity Ascent

Elnyerte az áhított Forbes Travel Guide négycsillagos díját.

Az első olyan hajótársaság a Forbes Travel Guide történetében, aki már hat darab négycsillagos minősítésű hajóval büszkélkedhet 2024-ben. A Celebrity Cruises, az első tengerjáró hajótársaság, amely megkapta a rangos Forbes Travel Guide (“FTG”) Star díjakat 2023-ban, továbbra is gyűjti a dicsőségeket, hat hajója kapta meg a hivatalos minősítést 2024-ben. Az innováció és a vendégközpontú szolgáltatás fontosságát szemlélteti a Celebrity Ascent, a legújabb Edge osztályú hajó, amely felkerült a Négy Csillagos listára.

A Celebrity hat prémium hajója kapott csillagos minősítést: a Celebrity Ascent, Celebrity Apex, Celebrity Flora, Celebrity Edge, Celebrity Millennium és Celebrity Summit.

A Forbes Travel Guide a luxusszállodák és a luxuséttermek, -fürdők és tengerjárók globális szakértője. Az FTG professzionális ellenőrei világszerte utaznak, hogy névtelenül értékeljék a szállásadókat a százával meghatározott éves csillagminősítéseik alapján.

„Arra törekszünk, hogy minden elvárását felülmúljuk azoknak a vendégeinknek, akik prémium nyaralásokat keresnek, a magas színvonalú ellátás és a gondosan megtervezett kényelmi szolgáltatásainktól kezdve a legmagasabb minőségű élményekig mind a hajóinkon, mind azokon kívül. Nagyon megtisztelve érezzük magunkat, hogy újra elismernek az egyetlen globális minősítési rendszer tengerjáró kategóriájában” – mondja Laura Hodges Bethge, a Celebrity Cruises elnöke. „Ezúton is gratulálunk a hihetetlenül tehetséges és elkötelezett Celebrity legénységünknek az újabb nemzetközi elismerésért.”

„A Celebrity magába foglalja a modern idők szolgáltatásának, elegáns létesítményeinek és exkluzív étkezési lehetőségeinek etoszát, mindezt úgy, hogy közben folyamatosan mozgásban van, különféle úti célok felé” – mondta Hermann Elger, a Forbes Travel Guide vezérigazgatója. „Gratulálunk a Celebritynek, hogy immár hat hajója is elérte a Star díjat.”

Bővebb információk a Tengerjáró oldalán találhatók az utakról, a hajókról és az éttermekről, programokról.

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Véget ért az Utazás+ Kiállítás és a Budapest Boat Show!

Több mint 200 kiállító, csaknem 30 ezer látogató és óvatos optimizmus a turisztikai iparágban – röviden így foglalható össze a most véget ért Utazás+ Kiállítás, valamint a vele egy időben rendezett Budapest Boat Show. A HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban számos szakmai eseményt szerveztek a négy nap alatt, és bemutatkoztak az idei díszvendégek: Bulgária, valamint Gyula és Békés vármegye.