Share on facebook
Share on email

Hozd ki a maximumot a konyhádból!-Konyhakiállítás 2019

""Sütés olaj nélkül, forró levegővel, betonmosogató és munkapult alá rejtett indukciós főzőlap, távolról vezérelhető intelligens konyhai nagygépek és beépített húsérlelő hűtőszekrény? A jubileumi 10. Konyhakiállításon olyan világszínvonalú újdonságokkal, ötletekkel, termékekkel és megoldásokkal találkozhatsz, melyekkel korábban még soha!

A szakma hazai képviselői itt mutatják be először legfrissebb bútoraikat, kis- és nagygép újdonságaikat, eszközeiket a nagyközönség számára. Ha építkezel, felújítasz vagy csupán szenvedélyes konyhaművészként izgalmas megoldások után kutatsz, itt a helyed! Ízleld meg te is az idei év újdonságait március 1-3. között a Budapest Arénában, vegyél részt az egésznapos konyhatervezési tanácsadáson és sztárvendégeinknek jóvoltából élj át izgalmas gasztrokalandokat!

 

Mutasd a konyhád, megmondom, ki vagy!""

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Fóliás Juci: Attól még, hogy valami régi és divatjamúlt, nem kell megválni tőle

Csak kevesen mernek belevágni abba, hogy saját kezűleg újítsák fel lakásukat, de még egy-egy szeretett, elhasználódott bútor átalakítása, megmentése is nagy falatnak tűnhet azoknak, akik korábban még sosem próbálkoztak ilyesmivel. Akiket valamennyire foglalkoztat a téma, már biztosan találkoztak Fóliás Juci nevével, ő ugyanis az, aki a fóliázás megkerülhetetlen alakjává nőtte ki magát itthon az elmúlt években. Legyen szó beltéri ajtók felújításáról, a konyha vagy fürdőszoba teljes megújításáról vagy modern faldekorációról, a négygyermekes vállalkozó garantálja mindenkinek a látványos, minőségi eredményt és a sikert. És hogy mindezt, hogy csinálja? – erről őt, Zsámboki Juditot kérdeztük.