Share on facebook
Share on email

Fürdőszoba felújítás- Ezekre figyelj, ha belevágnál!

Álmaid fürdőszobája akár egy nap alatt is elkészülhet

Az otthonunk átalakítása és felújítása könnyen rémálommá változhat, ha nem vagyunk elég alaposak és tudatosak. Most azt vizsgáljuk meg, hogy milyen gyakori hibákba esnek az emberek a fürdőszoba újraálmodása során és hogyan kímélheted meg magadat ezektől a bosszúságoktól.

Az egyik leggyakoribb hiba, különösen akkor, amikor az építőanyagok árai ilyen gyorsan emelkednek, a túl szűk költségvetés. Nagyon fontos, hogy a felújítás előtt kidolgozzunk egy részletes pénzügyi tervet. Ha a keret szűkös, akkor érdemes kevesebb dolgot betervezni. Mindig gondoljunk a váratlan költségekre is!

Beépített szekrény vagy polcok?

A minőségi fürdőszoba bútorok fontosságát nem szabad alábecsülni a felújítás során. Ezeknek ellen kell állniuk a nedvességnek és a páratartalomnak, emellett jó, ha könnyen rendezhetők és stílusosan illeszkednek a különböző tervekhez. Ha költségkímélőbb megoldást keresünk, érdemes lehet elgondolkodni polcrendszerek beszerzésén is, amelyeket rekeszekkel és dekoratív kosarakkal lehet tagolni és összeszerelni. Fontos, hogy a fürdőszoba bútorok anyaga bírja a párát, és ellenálló legyen a ráfröccsenő vízzel szemben.

Megfelelő kivitelező kiválasztása

Nem könnyű megtalálni az olyan szakembereket, akik hozzáértőek és magas minőségű munkát végeznek, különösen, ha többféle munkát szeretnénk egyszerre elvégeztetni. Ebben az esetben a generálkivitelező lehet a megoldás, aki koordinálja és felügyeli az összes szakembert (festőt, kőművest, burkolót, vízszerelőt stb.). Ezen kívül vállalja a felelősséget a munka minőségéért és a határidőkért is. Bár ez jelentősen növeli a költségeket. Ha már egy összeszokott csapattal dolgozunk, nagyobb az esélyünk a minőségi munkára és a tervezett időben történő befejezésre. Sajnos a jó szakemberekre akár hónapokat is várnunk kell majd, hiszen mindenki őket szeretné szerződtetni.

Fontos a minőség

A felújítás sikeressége nagyban függ az alkalmazott anyagok minőségétől, és attól, hogy azokat szakmai módon építik-e be. Ha rossz minőségű vagy nem megfelelő anyagokat választunk akkor gyorsan problémák merülhetnek fel a minőség terén. Hasznos lehet előre ellenőriztetni a régi vezetékek és a csövek állapotát is, mielőtt egy felújításba vágnál. Nagyon bosszantó lehet, ha a felújítás közben váratlanul csőproblémákba ütközünk, és újra kell kezdenünk a munkát.

Kész fürdőszoba egy nap alatt

Ha igazán biztosra akarsz menni, létezik egy módszer, ami egyetlen napos helyszíni munkával, a szomszédokkal való csatározás és az idegőrlő veszekedések nélkül, könnyedén új fürdőt eredményez. Az Imperial Holding ugyanis megoldást talált a problémákra, hiszen tőlük 650.000 forinttól kulcsrakész, teljes fürdőszobákat is „házhoz rendelhetünk”, egynapos beszerelési idővel.

Típustervek közül lehet választani, de akár egyedi terveket is szívesen teljesítünk, belsőépítész kollégánk segítségével. 250.000-300.000 forint/ négyzetméter áron lesznek elérhetőek a fürdőszobák, felszereltségtől függően” – árulta el Virág Gergő, az Imperial Holding Kft. tulajdonosa.

Az Imperial Holding kész fürdőszobái akár csigalépcsőn is könnyen szállíthatóak, hiszen a speciális vízhatlan modulok mobilok. A helyszínen akár a meglévő falakra is rögzíthetik az újakat, így bontás nélkül kapod meg álmaid új fürdőjét. Választhatsz burkolt vagy burkolt és szaniteres opciót, sőt, ha szeretnéd, az előre gyártott kiállásokba belekötik a szakemberek a szanitert, mosdót vagy wc-t, akár bútorozottan is kérheted a szolgáltatást.

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek