Share on facebook
Share on email

Alexandra Interior – Stílus · Harmónia · Szépség

Fő profilom az ingatlanfelújítás, belsőépítészeti átalakítás. Emellett vállalok lakberendezési tanácsadást és home staginget is.

Rólam

Fő profilom az ingatlan felújítás, belsőépítészeti átalakítás. Emellett vállalok lakberendezési tanácsadást és home staginget is.

Közgazdászként végeztem 2003-ban. Már fiatalon közeli kapcsolatba kerültem az ingatlanokkal (eladás, átalakítás, berendezés). Mindig is jelen volt az életemben a kreativitás, új dolgok létrehozása, a szépség és harmónia iránti igényem. 2012-ben elvégeztem egy lakberendező iskolát. Több, mint 10 éve foglalkozom lakberendezéssel a gyakorlatban. Munkáimnál figyelembe veszem az ingatlanpiac és az igények változását. 

Szívesen hozok létre stílusos otthonokat. Örömmel tölt el ha az embereknek tetszik amit megalkotok.

Léránt Alexandra

közgazdász – enteriőr tervező

Lakberendezés és stílustanácsadás

  • Tanácsot adok a belső terek kialakításánál, hogy azok funkciójukban a te életviteledhez igazodjanak
  • Segítek a burkolatok, színek, anyagok kiválasztásánál, ha esetleg bizonytalan lennél a döntésedben
  • Javaslatokat teszek a berendezési tárgyak tekintetében, hogy igazán otthon érezhesd magad
  • Ötleteket adok a belső terek dekorálására, hogy lásd: izgalmas kiegészítőkkel miképp vihetünk egyediséget életterünkbe
  • Támogatlak ingatlanod sikeres értékesítésében vagy kiadásánál, a home staging segítségével lakásodat rövid idő alatt, a legjobb áron tudod eladni vagy kiadni

Lakberendezési tanácsadás

Ez a szolgáltatás Neked szól, ha vannak már elképzeléseid új otthonodról, de álmaid megvalósításához szakértői segítségre van szükséged. Tanácsaimmal segítek ötleteidet összehangolni, formába önteni és tudásomat hozzátéve környezetedet úgy kialakítani, hogy az számodra tökéletes legyen!

Szívesen segítek saját terveid, ötleteid megvalósításánál. Lakberendezői tapasztalatommal hasznos tanácsokkal látlak el új otthonod kialakításánál. Javaslatokat teszek a színek és a stílus kiválasztásánál, a burkolatoktól kezdve a falszíneken át, a kisebb kiegészítőkön keresztül egészen a díszpárnákig, amik majd meghatározzák otthonod hangulatát.

Sok szép és jól működő enteriőr megtervezésén és kialakításán vagyok már túl, így praktikus szakmai tanácsaim biztosan segítségedre lesznek. A lakberendezésnél a tanultak mellett intuíciómat is használom, így otthonod igazán különleges és egyedi lesz!

Home staging – Amikor cél az ingatlan eladása vagy kiadása, sokat segíthet a home staging

  • Gyorsabb eladás, magasabb hozam.
  • Segítünk rövid idő alatt értékesíteni az ingatlant.
  • Kis ráfordítással magasabb bevétel realizálása.

A home staging arról szól, hogy megmutatjuk az enteriőr legjobb, legvonzóbb arcát a berendezés, dekoráció és a profi fotók segítségével.

Az ingatlan eladásának és/vagy kiadásának elősegítése a lakberendezés eszközeit igénybe véve (színválasztás, anyagok, stílus, dekoráció, berendezési tárgyak).

Ingatlanfotózás, mely lényeges eleme a piacra bocsátásnak, hiszen ezzel találkoznak először a potenciális ügyfelek. Fontos, hogy a berendezett miliő a legelőnyösebb arcát mutassa.

Ügyfeleim mondták rólam:

“Kreatív ötletei, nagyszerű térlátása, a legapróbb részletekre kiterjedő figyelme megmutatkozik a végeredményben. Mindig a legjobb megoldásokat találta meg számunkra.”

“Igényessége és kifinomult szépérzéke nélkül most nem lenne olyan otthonunk, amilyenre vágytunk. Egyszerűen imádjuk!”

“Jó vele együtt dolgozni, mert az a harmónia, amely belőle árad, hűen tükrözi azt, amit megalkot.”

Ha egyedi, stílusos otthonra vágysz, ami funkcionalitásban is tökéletes,

Ha fontos számodra a szép és harmonikus környezet, ami illeszkedik a személyiségedhez.

Munkám során élhető tereket,  barátságos, csillogó otthonokat hozok létre.

Telefon

+36 30 992 2971

E-mail

info@alexandrainterior.hu

Facebook

fb.com/alexandrainterior

Instagram

@alexandrainterior

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek