Share on facebook
Share on email

Újra itt a Dermo Roadshow

Legyél Te is a Bőrápolás Szakértő Patikáinak nyertese!

Az országban egyedülálló módon, a Kulcs Quality Patikák nem csak gyógyszertári termékekben, hanem bőrápolási kérdésekben is szakértői válasszal és széles választékkal állnak a bőrproblémákkal küzdők, a tudatos bőrápolók és az érdeklődők rendelkezésére! Ennek apropójából második alkalommal indítják el 2023 májusában az ország 40 Kulcs Quality Patikájában a Dermo Roadshow-t, ahol bőrápolási szakértőkkel találkozhatnak az érdeklődők, és megismerhetik széles termékkínálatukat.

A KULCS QUALITY PATIKÁK

Három éve indították útjára a Kulcs Quality Programot, amelynek célja, hogy a Kulcs Patikákban magas minőségű szolgáltatásokat nyújtsanak, és új látásmóddal közelítsék meg az egészségügyi szolgáltatásokat. Ahhoz, hogy a „Quality” címet elnyerje egy Kulcs Patika, komoly döntéseket kell meghoznia: a komplett belsőépítészeti átalakítással párhuzamosan új kereskedelmi és marketing szemléletet is tudni kell alkalmazni. A termékkínálatot is bővíteni szükséges, ám csakis minőségi szelekció útján, és nem utolsó sorban a dolgozói motivációs és tréning rendszert is elsődlegesen kell kezelni. A program sikerességét mutatja, hogy már 40 Kulcs Quality Patika működik az országban, és továbbiak nyitása várható az idén.

Az ország egyik legnagyobb gyógyszertára, a Kulcs Quality Patikák zászlóshajója: a budapesti Royal Gyógyszertár. A patika az Erzsébet körút és a Király utca sarkán, az ország legnagyobb bőrápolási szakértő patikája.

A BŐRÁPOLÁS SZAKÉRTŐ PATIKÁI

A tavaly év végén megalkotott Bőrápolás Szakértő Patikái koncepció minden Kulcs Quality Patika sajátja és szívügye. Középpontjában az ember legnagyobb és védekezésben legelső szerve, a BŐR és annak állapota, megóvása és tudományos alapokon nyugvó gyógyítása van.

Egyedi, belső szakmai programjukban gyógyszerészek, kozmetikus, bőrgyógyász és a legismertebb dermokozmetikai márkák szakértői segítik egész évben a szakképzett, alapvetően is nagy hatóanyag-ismerettel rendelkező, dolgozóik felkészültségét a bőrápolás területén.

Az országban egyedülálló módon, a Kulcs Quality Patikák bőrápolási kérdésekben is szakértői válasszal és széles termékkínálattal várják az érdeklődőket!

VÉGRE NEM CSAK A MÁRKA MONDJA MEG, MI SEGÍT!

Bízd magad a Quality szakértőkre!

Nem tudsz választani a bőrápolási termékek közül? Érthető, hiszen hatalmas a választék, bármilyen problémára vagy ápolásra keressük is a megfelelő terméket. De ezentúl ne a szép címke, a jó reklám vagy az illat döntsön, kérj szaksegítséget a Kulcs Quality Patikákban, és legyél 100%-ig biztos abban, hogy jót választottál! Nem csak a bőröd, a pénztárcád is meg fogja köszönni.

Bőrproblémád, érzékeny bőröd van? A Kulcs Quality Patikák segítenek!

Te ismered a bőrödet.

A bőrgyógyász a felállított diagnózis alapján a megfelelő kezelést nyújtja. A patikai szakemberek pedig a legmegfelelőbb termékeket, a lehetséges mellékhatásokat, a különböző termékek egymásra hatási mechanizmusát, az összetevőket, felhasználásuk legjobb módjait adja.

A tudatos bőrápolás legyen alap. A Kulcs Quality Patikákban megtalálod!

DERMO ROADSHOWmájus 2-31. között a Quality Patikákban és online!

Fókuszban a NAPVÉDELEM!

Ingyenes bőrápolási szaktanácsadás egész hónapban, fókuszban: a napvédelem

Hatalmas márkaakciók

Ingyenes termékminták, próba lehetőség

Kiemelkedő, válogatott minőségű termékválaszték

Óriási nyereményjáték bőrápolási és kényeztető ajándékokért

A Dermo Roadshow kampány megjeleníti mindazt, amiben a Kulcs Patikák hisznek, amit komolyan gondolnak a bőrápolásról: a tudományos alapokon nyugvó, szakmai segítséget és a patikák minőségi, válogatott termékportfóliójának fontosságát.

Nagy öröm, hogy a legelismertebb dermokozmetikai márkák szívesen csatlakoztak a második DERMO ROADSHOW-hoz. Szakmai tapasztalataik, dolgozóiknak tartott tréningjeik és szuper vásárlói akciók biztosítják a roadshow magas színvonalát.

Vegyél részt Te is a Dermo Roadshow-ban májusban, és csatlakozz a Bőrápolás Szakértő Patikái Programhoz!

Látogass el az ország különböző pontjain lévő Quality Patikák egyikébe, és tájékozódj a NAPVÉDELEM fontosságáról, hogy még hatékonyabban védhesd bőrödet a káros UV-sugárzás ellen, valamint szerezz be remek termékeket! Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy profi tanácsadók segítségével, naptól védett, szép és egészséges bőrre tegyél szert! A hatalmas termékválasztékon, akciókon és termékmintákon kívül izgalmas nyereményjátékkal is várnak Téged!

A Dermo Roadshow május 2. és 31. között várja az érdeklődőket, illetve, akik fényvédelmi tanácsokra és kiváló minőségű termékekre vágynak.

A nyereményjátékban a patikákba személyesen ellátogatók valamint online résztvevők is játszhatnak.

ONLINE JÁTÉK MÁJUS 2-31. KÖZÖTT: www.kulcspatikak.hu/nyeremenyjatek

A játékban két egyszerű kérdés megválaszolásával és néhány adat megadásával lehet részt venni.

Főnyeremény:

4 főre szóló exkluzív wellness nap a Lupa Beach-en

További nyeremények:

5 db értékes dermokozmetikai csomag a Dermo Roadshow szakmai partnerei termékeiből válogatva

10 db Kulcs Patikák arctörölköző

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek