Share on facebook
Share on email

Új szépségszalon nyílt Hidegkúton

Az American Dream Szépségszalon hitvallása is lehetne Marilyn Monroe már klasszikussá vált gondolata: „A tökéletlenség szép, az őrület zsenialitás, és még mindig jobb nevetségesnek lenni, mint halálunalmasnak.”

Oldalukon így mutatkoznak be: mindenki szép, kívül és belül egyaránt. Mi csak a fénykép előhívó anyagai vagyunk. Segítünk hangsúlyossá tenni azt, ami magabiztossá tesz. Éppen ezért a legkisebbektől a szépkorúakig mindenkit igyekszünk kiszolgálni, legyen egy ifjú hölgy avagy egy úriember, aki betoppan hozzánk.

Fodrászatukban Amerika piacvezető márkájával, a Redken termékcsaláddal dolgoznak. A fehérjealapú termékek az egészséges hajszerkezet megtartásával valósítják meg nők és férfiak millióinak frizura-, szín-, és forma álmait.

Kozmetikájuk első HL Cosmetics referenciaszalon. A termékcsalád az aknés, a sérült, illeve a problémás bőr esetében egyedülállóan hatásos, így kiváló akár tinédzserek számára is.

A szalonban kipróbálhatják a legújabb LPG testkezelő gépet is, amely felbontja a makacs zsírlerakódást, melyet sem testmozgás, sem fogyókúra nem tud megszüntetni. A kötőszövet mélyebb rétegeit stimulálva méregtelenít, serkenti a kollagéntermelést, cellulitot kezel és sejtszinten magasabb hatékonyságra készteti az ellustult keringést.

A palettát a manikűr és pedikűr teszi teljessé, illetve a havi rendszereséggel megrendezett Big & Small Dream Klub. Aki úgy érzi, alig néhány kilósan is még van fogynivalója éppúgy nem szereti önmagát, mint teltkarcsú társai. Éppen ezért szeretnének lehetőséget adni egy jóízű beszélgetésre – szakképzett terapeuta vezetésével—, hisz sokkal könnyebb legyőzni a démonjainkat, ha tudjuk: más is hasonló cipőben jár. Minden bizonnyal népszerűek lesznek a rendszeres időközönként megrendezett Pop-up store-ok, ahol az ápolt megjelenést számos ruhával, kiegészítővel lehet teljessé tenni, egyenesen Amerikából.   

A cikk felmutatása esetén egyszeri, 20%-os árengedményt ad az American Dream Szépségszalon lapunk olvasóinak. 

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek