Share on facebook
Share on email

Új szépségszalon nyílt Hidegkúton

Az American Dream Szépségszalon hitvallása is lehetne Marilyn Monroe már klasszikussá vált gondolata: „A tökéletlenség szép, az őrület zsenialitás, és még mindig jobb nevetségesnek lenni, mint halálunalmasnak.”

Oldalukon így mutatkoznak be: mindenki szép, kívül és belül egyaránt. Mi csak a fénykép előhívó anyagai vagyunk. Segítünk hangsúlyossá tenni azt, ami magabiztossá tesz. Éppen ezért a legkisebbektől a szépkorúakig mindenkit igyekszünk kiszolgálni, legyen egy ifjú hölgy avagy egy úriember, aki betoppan hozzánk.

Fodrászatukban Amerika piacvezető márkájával, a Redken termékcsaláddal dolgoznak. A fehérjealapú termékek az egészséges hajszerkezet megtartásával valósítják meg nők és férfiak millióinak frizura-, szín-, és forma álmait.

Kozmetikájuk első HL Cosmetics referenciaszalon. A termékcsalád az aknés, a sérült, illeve a problémás bőr esetében egyedülállóan hatásos, így kiváló akár tinédzserek számára is.

A szalonban kipróbálhatják a legújabb LPG testkezelő gépet is, amely felbontja a makacs zsírlerakódást, melyet sem testmozgás, sem fogyókúra nem tud megszüntetni. A kötőszövet mélyebb rétegeit stimulálva méregtelenít, serkenti a kollagéntermelést, cellulitot kezel és sejtszinten magasabb hatékonyságra készteti az ellustult keringést.

A palettát a manikűr és pedikűr teszi teljessé, illetve a havi rendszereséggel megrendezett Big & Small Dream Klub. Aki úgy érzi, alig néhány kilósan is még van fogynivalója éppúgy nem szereti önmagát, mint teltkarcsú társai. Éppen ezért szeretnének lehetőséget adni egy jóízű beszélgetésre – szakképzett terapeuta vezetésével—, hisz sokkal könnyebb legyőzni a démonjainkat, ha tudjuk: más is hasonló cipőben jár. Minden bizonnyal népszerűek lesznek a rendszeres időközönként megrendezett Pop-up store-ok, ahol az ápolt megjelenést számos ruhával, kiegészítővel lehet teljessé tenni, egyenesen Amerikából.   

A cikk felmutatása esetén egyszeri, 20%-os árengedményt ad az American Dream Szépségszalon lapunk olvasóinak. 

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Országos Szaunázók hétvégéje

Mi lehet jobb egy ilyen borongós, hűvös, esős őszi időben, mint ücsörögni a jó melegben, kellemes zenét hallgatva, és izzadni a szaunában?

Ön is segíthet, hogy a látássérültek szemüveghez jussanak

A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége és az Ofotért szeptember 1-jétől közös adománygyűjtési akcióval támogatja a rászoruló, látásproblémával küzdő emberek kiszűrését. Egyúttal a megfelelő szemüveg vásárlásában is segítenek, így biztosítva számukra is az éles látás élményét.