Share on facebook
Share on email

Üdvözöllek az Infrashape Hűvösvölgyben!

Professzionális arcszépítő és testkezelő szalon vagyunk.

Baranyai Krisztina vagyok, az Infrashape Hűvösvölgy megálmodója, és egyben tulajdonosa. Professzionális arcszépítő és testkezelő szalon vagyunk. Kizárólag orvos-esztétikai gépekkel rendelkezünk, a szolgáltatást klinikai szinten nyújtjuk. Rengeteg időt és energiát fordítunk a géppark állományunk bővítésére, hogy vendégeinket maximális színvonalon tudjuk kiszolgálni. Az egyetlen olyan szalon vagyunk, ahol megtalálható mindkét csúcskategóriás orvos-esztétikai arc- és alakformáló gép. Mint a EunSung PowerShape2 és EunSung Comfort Line. Ezek a gépek minden vendég kívánságát teljesítik, ugyanis visszaszerzik a fiatalosan rugalmas, feszes bőrt az arcon és testen egyaránt!

1, Az Eunsung Hydra Touch H2 kiváló eredményességű bőrtisztító. Alkalmazási lehetőségek: bőrtisztítás, pórustisztítás, elhalt hámsejtek, komedók és bőrparaziták eltávolítása, bőr légzés és vérkeringés fokozása, bőrtextúra javítása, hatóanyag-bevitel, öregedésgátló és lifting hatás.

2,Microson Pen működése a HIFU arcfiatalító eljáráson alapul. Alkalmazási lehetőségek: teljes arc kontúrjának megemelése, face lifting, bőrfeszesítés, ránccsökkentés, szemöldök és állvonal emelés, élesebb kontúrok, szemkörnyéki ráncok csökkentése, toka lifting, nazolabiális redő (orr-ajak-barázda) csökkentése, dekoltázs bőrének feszesítése.

3, A EunSung Power Shape 2 egy kiváló testkezelő gép, amely alkalmas: alakformálásra, zsírbontásra, cellulite csökkentésére, bőrfeszesítésre, salaktalanításra, és arcfiatalításra is egyben.

4, A EunSung CoolShaping2 a zsírsejtek fagyasztásán alapuló cryo technológia csúcsát képviseli. Alkalmazási lehetőségek: megnövelt hatékonyságú alakformálás, zsírbontás, cellulit csökkentés, salaktalanítás.

5, Az Infrashape Horizontal egy fekvőkerékpár, melyben több technológia együttes hatása okozza a fokozottabb kalória és zsírégetést. Folyamatos használatával csodás és feszes bőr érhető el. A gép nem korhoz kötött. Az Infrashape Horizontal terhelhetősége állítható, így mindenki számára egyedileg beállítható.

6, Az EunSung Comfort Line hat technológiával a rugalmas bőrért és feszes kontúrokért felel. Alkalmazási lehetőségek: zsírbontás, alakformálás, méretcsökkentés, cellulit kezelés, nyúlási csíkok kezelése, salaktalanítás, bőrfeszesítés, bőrfiatalítás, kontúring.

Cím: Bp, Kertváros Üzletház, Máriaremetei út 72.

Tel: 0670-944-4213

www.infrashapehuvosvolgy.eu

Facebook: Infrashape hűvösvölgy

Instagram: infrashape_huvosvolgy

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Fedezze fel a Remete72 Magánrendelőt!

Az egészség az élet egyik legnagyobb kincse. A Remete72 Magánrendelő ezt a kincset őrzi Önnek a legmodernebb labordiagnosztikai technológiák és szakértelem segítségével.