Share on facebook
Share on email

Szombaton is folytatódik az ingyenes tesztelés Budán két helyszínen

A nagy érdeklődésre való tekintettel egy nappal meghosszabbítják az antigén gyorstesztelést a Mechwart ligeten, és szombatra tesztelő pontot nyitnak Klebelsberg Kultúrkúria parkolójában is.

Őrsi Gergely II. kerületi polgármester Facebook bejegyzésében közölte: rengeteg pozitív esetet szűrtek ki eddig is, így jó eséllyel fékezhették meg többször fertőzésláncok kialakulását. Ami a számokat illeti: tegnap estig 3477 tesztet végeztek a három II. kerületi helyszínen, ebből 268 lett pozitív. A legtöbb tesztet, 1797-et a Mechwart ligeti szűrőhelyszínen végezték.

A nagy érdeklődésre való tekintettel egy nappal meghosszabbítják az antigén gyorstesztelést a Mechwart ligeten, és szombatra tesztelő pontot nyitnak Klebelsberg Kultúrkúria parkolójában is.

Mindkét helyszínen 9-től 12 óráig tart a tesztelés, nem szükséges a regisztráció, de gyorsíthatja a tesztelés menetét.

Regisztráció nélkül kérik, hogy a tesztelés helyszíneire legalább 40 perccel, regisztrációval 30 perccel a zárás előtt érkezzenek meg, hogy nyilvántartásba vegyék Önöket, és biztosan sor kerülhessen a teszt elvégzésére, hiszen helyszínenként véges a napi mintavételi kapacitás!

Őrsi Gergely II. kerületi polgármester hálásan köszöni minden résztvevőnek a tesztelésben nyújtott segítséget, külön kiemelve a II. kerület egészségügyi szolgálatát, a Szent Ferenc Kórházat, az Irgalmasrendi Kórházat és a Johannita mentőszolgálatot!

Regisztráció és részletes információ a szűrésről: https://bit.ly/gyorsteszt2KER

Vigyázzunk egymásra!
Vigyázzunk Budára!

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Országos Szaunázók hétvégéje

Mi lehet jobb egy ilyen borongós, hűvös, esős őszi időben, mint ücsörögni a jó melegben, kellemes zenét hallgatva, és izzadni a szaunában?

Ön is segíthet, hogy a látássérültek szemüveghez jussanak

A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége és az Ofotért szeptember 1-jétől közös adománygyűjtési akcióval támogatja a rászoruló, látásproblémával küzdő emberek kiszűrését. Egyúttal a megfelelő szemüveg vásárlásában is segítenek, így biztosítva számukra is az éles látás élményét.