Share on facebook
Share on email

Országos Szaunázók hétvégéje

Mi lehet jobb egy ilyen borongós, hűvös, esős őszi időben, mint ücsörögni a jó melegben, kellemes zenét hallgatva, és izzadni a szaunában?

A Magyar Fürdőszövetség 2022. október 1-2. között immáron ötödik alkalommal rendezi meg a Szaunázók Hétvégéjét. A tavalyi sikerekhez hasonlóan az eseményhez csatlakozó fürdők színes programválasztékkal várják a vendégeket: 31 fürdő az ország minden részéből csatlakozott a hétvégéhez, mely fürdőszolgáltatók szabadon szervezhetnek a szaunázáshoz kapcsolódó programokat.

Központilag egy különleges esemény várja az izzadni vágyókat: október 1-jén 16.00 órától az összes csatlakozó szaunában ugyanaz a tematikus szauna program fog megvalósulni. Ugyanaz a zene, ugyanaz az illat és ugyanaz a koreográfia minden csatlakozó szaunavilágban Makótól Lentiig, Egerszalóktól Mórahalomig. Nagykanizsán ezen a hétvégén avatják fel a felújított szaunát. Az országos programban részt vevő fürdők listáját megtalálják a Magyar Fürdőszövetség honlapján:

https://www.furdoszovetseg.hu/szaunazok-hetvegeje-csatlakozo-furdok-3/

Vendég szaunamesterek, aromaterápiás és bőrápoló programok és hosszított nyitva tartás várja az érdeklődőket. Az ilyen kellemetlen őszi időjárásban a szaunázás segíti az immunerősítést, jó közérzetet biztosít és kellemes élményt nyújt.

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek