Share on facebook
Share on email

Nemzetközi elismeréssel tüntették ki a RedPower gyógynövény italokat

Az International V-Label Awards „Consumers' Choice”, vagyis a „Fogyasztók Választása” kategóriában a RedPower minden terméke elnyerte a hivatalos minősítést.

A funkcionális gyógynövény ital volt az egyetlen magyar termék ebben a kategóriában. A nemzetközi versenyt 2021 óta szervezik meg, melynek célja, hogy ünnepeljék, és díjazzák a növényi alapú ágazatban elért pozitív hatásokat, fenntarthatóságot, minőséget és innovációt.

A RedPower italok egyedisége abban rejlik, hogy két fő alapanyaggal rendelkeznek: rostos almalé és különböző gyógynövények. A termékek természetes, vegán és cukormentes alapanyagokból készülnek, így ideális választást jelentenek az egészségtudatos fogyasztók számára. A gondosan válogatott gyógynövényekkel dúsított funkcionális italok hozzájárulnak az egészséges életmódhoz és 100%-os életerőhöz, vitalitáshoz. A RedPower termékcsalád mindegyik tagja valamilyen más problémára adhat megoldást, melynek hatása és ereje az adott gyógynövényeknek köszönhető. Ezáltal mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb ízt és hatást a termékek között.

Harmadik éve, hogy meghirdetik a V-Label Awards nemzetközi versenyt, ahol kizárólag vegán termékek vehetnek részt, függetlenül attól, hogy minősített vagy önjelölt terméket gyártanak, vagy forgalmaznak. A verseny során két hónapos szavazási időszak alatt minősíti a közönség és a szakmai zsűri a termékeket, majd az általuk meghatározott rend alapján kiértékeli, és rangsorolja azokat.

– Büszkék vagyunk, hogy a RedPower csapata díjat nyert! Ez a győzelem nem csak a miénk -minden egyes ügyfelünk sikerét jelenti, akik támogatják az egészséges életmódra való törekvést. Az egészség és a bolygónk védelme egyaránt fontos számunkra, ezért köteleztük el magunkat a 100%-ban vegán termékek mellett. A termék különlegessége miatt kiemelkedő figyelmet teremtett a zsűri körében, és sokak figyelmét felkeltette. Ez az eredmény nem jöhetett volna létre a fogyasztóink nélkül, hiszen közel 15 000 szavazattal együtt írtuk meg ezt a fejezetet a RedPower életében. Ennek következtében már többszörösen díjnyertesek a termékeink. Nagy büszkeség számunkra, hogy egy ilyen versenyen nemzetközi elismerést kaptunk, és mindig megborzongunk, amikor rá gondolunk, hogy ezt mi értük el. Külön öröm számunkra, hogy külföldön is értékesítik a termékeinket, Romániában és Csehországban, továbbá készülnek a német nyelvű csomagolások, mert engedélyt kaptunk svájci és németországi értékesítésre is – részletezte Egervári Gábor, a termék egyik kitalálója.

További információ: https://redpower.hu/

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek