Share on facebook
Share on email

Nem szereti a gyöngyöt a nyakában? Egye meg!

Óceáni gyöngyportól lehetünk szebbek és egészségesebbek

Virágkorukat élik a modern szépségápolásban az évezredek óta ismert hatóanyagok, mint például a gyöngypor. Az ázsiai gyógyászatban már jól ismert csodaszer most Magyarországot hódítja meg, hála egy magyar szakértőkből álló csapatnak, akik a gyöngyport kollagénnel kombinálták. Ez a termék az orvostudományban és szépségápolásban egyaránt felhasználható, a gyöngypor ugyanis amellett, hogy ösztönzi szervezetünk saját kollagéntermelését, segíti a megfelelő mennyiségű kollagén beépülését az inakba, az ízületekbe, a csontokba és az izmokba, mindemellett pedig feszes, gyönyörű és egészséges bőrt kínál a használóinak.

A gyöngyök nem csak ékszerként tudják szebbé varázsolni az embert, de finom porrá őrölve belülről is vitathatatlanul rengeteg a jótékony hatásuk. Már Kleopátra is használta a szépítő erejét, de a történelem során királyok, királynők, gazdag családok is előszeretettel alkalmazták. A kínai orvoslásban is gyakran használt, a keleti népek által évezredek óta alkalmazott és ma már modern nanotechnológiával előállított gyöngyport állította be a jelenkor innovációi sorába az említett magyar szakértői csapat.

A márka egyik nagykövete, Dr. Pónyai Katinka, aki a Dermart Buda magánrendelő vezetőorvosa, a különleges készítménnyel kapcsolatban elmondta: a gyöngypor nem csak feszes, gyönyörű és egészséges bőrt kínál a használóinak, de segíti a mély, nyugodt alvást, és a kiegyensúlyozott, stresszmentes hétköznapokat is.

“Nagy potenciál van az igazgyöngy külső és belső alkalmazásában, mint bőrápoló- és általános egészségfenntartó kezelés. Az ősi holisztikus gyógyítás még rengeteg meglepetést tartogat a modern orvoslás számára. Mivel nagyon jól nyugtatja a bőrt, a Dermart Buda hosszas tesztelés után, látva a pozitív hatásait, már használja a kezelései során. Azt tapasztaltuk, hogy halványítja a pigmentfoltokat és segíti az új bőrsejtek képződését” – fejtette ki Dr. Pónyai Katinka.

Rubint Rella bőrproblémáin is segített

A terméket nemrégiben egy rendezvényen is bemutatták, amelyen Rubint Rella is részt vett, aki két héten át tesztelte a terméket. A fitneszversenyző és személyi edző ugyanis egy ideje bőrproblémákkal küzdött.

„Az én bőrömmel sajnos sok probléma volt az utóbbi időben, miután abbahagytam a fogamzásgátló szedését. Az elmúlt két hétben kezdtem el a reggeli kávémba és az éjszakai krémembe beletenni a gyöngyport, és abszolút sikerült megtapasztalnom a gyulladáscsökkentő hatását, illetve a pigmentfoltjaim is halványabbak lettek tőle”- mondta Rubint Rella fitneszversenyző.

Anti-aging hatású és gyulladáscsökkentő

A Seven Sekina, első terméke az S7 Óceáni Gyöngypor a száz százalékban természetes, óceáni igazgyöngy finomőrleménye. A márka nagykövete és szaktanácsadója, Dr. Magyar Mátyás szerint nem csak a szépségápolásban, de a sportolók számára is rendkívül hasznos a funkcionális kollagén-peptidek mellett gyöngyport is tartalmazó Body termékcsalád, hiszen jelentősen segíti a megfelelő mennyiségű kollagén beépülését az inakba, az ízületekbe, a csontokba és az izmokba. A Seven Sekina ezen területek védelmére és megsegítésére álmodta meg a Body kollekció egyes darabjait.

„Munkánk során egy úgynevezett forgórendszert alkalmazunk, melynek lényege, hogy különböző időszakokban más és más izomnak, ízületnek, csontnak és inaknak megfelelő funkcionális kollagént használunk. A váltakozó rendszer miatt a szervezet nem tud teljesen hozzászokni a kollagénekhez, amitől jobban ki tudják fejteni a hatásukat a termékek” – fejtette ki Dr. Magyar Mátyás, aki szerint hatalmas előrelépés a porcra, csontokra, izomra, bőrre, szalagokra közvetlen ható kollagén.

„Étrend-kiegészítőként fogyasztva erősíti a bőrt, a hajat és a körmöket, kiváló anti-aging komponens. Magas kalciumtartalmának köszönhetően kiváló gyulladáscsökkentő és ösztönzi a szervezet saját kollagéntermelését, mindemellett segíti a bevitt kollagén felszívódását. Adaptogén, azaz ott hat, ahol a legnagyobb szükség van rá: energizál, kiegyensúlyoz és segít a stressz leküzdésében” – magyarázta Dr. Magyar Mátyás PhD. ortopéd-traumatológus, a Fájdalom Ambulancia alapítója és vezető orvosa, a Seven Sekina nagykövete.

Ahogy Dr. Magyar Mátyástól megtudtuk, a gyöngypor és a kollagén kombinációja azért forradalmi, mert a gyöngypor a bevitt kollagén felszívódását is segíti, ezért a Seven Sekina fejlesztői a bőr és haj egészséges szépségéért felelő termékben egy kifejezetten bőrszövetre specializált kollagénnel is párosították. Számos hatóanyag fokozza még a pozitív hatást az S7 Beauty termékben, mint például a C-vitamin, hialuronsav, biotin, koenzim Q10 és sokféle növényi kivonat.

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek