Share on facebook
Share on email

HELLO, mi vagyunk a PHI Kozmetikum!

Létezik egy látványlabor Csillaghegy szívében, Óbudán: A PHI COSMETICS, the natural laboratory

Létezik egy látványlabor Csillaghegy szívében Óbudán: A PHI COSMETICS, the natural laboratory, ahol a hagyományok, a legújabb innovációkkal, a fitoterápia, a vegyészmérnöki szaktudás, a kreativitás és a dizájn, kéz a kézben járnak. Itt születnek meg a PHI Kozmetikumok, melyek egytől egyig saját fejlesztésű és gyártású, magas hatóanyag-tartalmú, hazai natúrkozmetikumok. A szakmai csapatban biomérnök, vegyészmérnök, természetgyógyász-fitoterapeuta és bőrgyógyász doktor dolgoznak együtt egy-egy formulán, hogy az minden szempontból a lehető legjobb hatású legyen.

„Több termékcsaládunk van. Mindet egy-egy természetes alapanyagra építettük fel, mint pl. a meggymagolaj, vadrózsaolaj, erdei mályva kivonat, zöld kávé kivonat. Majd ezeknek az alapanyagoknak a karakteréhez igazítottuk a hatóanyagokat, kivonatokat, hogy a végén egyfajta szinergikus, egymást erősítő hatást érjünk el. Az a tapasztalatunk, hogy szeretitek a kreatív natúrkozmetikumainkat, de az is elvárás, hogy azok „haladjanak a korral” és a legújabb innovációkat, valós hatású hatóanyagokat is tartalmazzák. Ezért folyamatosan zajlanak a termékfejlesztések a laborban.” – Gerhardt-Rácz Marianna, okleveles fitoterapeuta, aromaterapeuta,  termékfejlesztő.

A cég alapítói Mariann és Timi 7 éve álmodták meg a PHI-t.

Nagy Leia Tímea a PHI ügyvezetője és a design megálmodója. „Tervezőként elmondhatom, hogy a legszebb “feladatot” a PHI Kozmetikum család felöltöztetésével kaptam. A ruha, amely most átöleli a kis üvegeket, a bennük rejtőzködő krémek energiájából fejlődött napról, napra. Mariannal hosszú évek óta vagyunk barátok és sok közös munka van már mögöttünk. Szinte minden munkámat, projektemet gondosan megterveztem, hosszú hónapra, évekre előremutató költségvetéseket készítettem, osztottam szoroztam, hogyan és miképp lenne jó minden. Majd Mariann félve megmutatta az első saját készítésű kis krémjeit. Egyből szerelmes lettem…”

Hat teljesen különböző nő dolgozik egy csapatban, kivételes harmóniában. Mariann, Timi, Nóri, Luca, Kriszta és Ani mind azon vannak, hogy a legjobban érezd magad a bőrödben!

A PHI Kozmetikum és az almost 1.618 (a PHI testvér márkája) idén még nagyobb figyelmet szentelt annak, hogy jól érezd magad a bőrödben! SKINPOSITIVIT kampányunkkal arra hívták fel a figyelmet, hogy fogadd el, hogy vannak bőrproblémák, illetve, hogy a bőröd változik, de járjál utána, hogy mi okozza az adott változást!

„Magyar natúrkozmetikai márkaként nagyon fontos számunkra a bőr, a bőr állapota és a bőr ápolása. Fontos, hogy elfogadjuk azt a tényt, hogy mindenkinek van valamilyen problémája a saját bőrével.

Lehet, hogy csak tinédzser korodban kezdtél el foglalkozni a bőröd milyenségével, amikor megjelentek az első pattanások, de az is lehet, hogy már gyerekként is ekcémával küzdöttél. Lehet, hogy soha nem szenvedtél aknétól, de az első ráncok megjelenése mélyen megviselt. Az is lehet, hogy te is annak a közel 500.000 magyar nő egyike vagy, aki a PCOS bőrön megjelenő tüneteivel szenved. Vagy „csak” a nap okozta foltokra keresel folyamatos megoldást és rapid segítségként használod az alapozót minden áldott nap, amikor kilépsz az utcára.

Azt valljuk, hogy a legjobb megoldás a probléma gyökerének megkeresése. Ne kenj mindent az arcodra, ami divatos vagy éppen menő, hanem a te saját bőrödnek megfelelő hatóanyagokat találd meg. A rapid megoldások helyett ismerd meg a bőrödet. Mit szeret, mit szeret kevésbé. Lehet valakinek egy hatóanyag csodákra képes, de lehet, hogy neked más válik be. Ne szégyenkezz a bőröd miatt! Nem vagy egyedül!” – Szujó Nóra, bio-és élelmiszermérnök, termékfejlesztő, az almost 1.618 márka szakmai vezetője.

A munka jövőre sem áll meg! Rengeteg újdonsággal készül a márka 2022-ben is!

https://www.phikozmetikum.hu/

https://www.facebook.com/phikozmetikum/

https://www.instagram.com/phicosmetics/

https://www.youtube.com/channel/UCJnIcRgv0JeTJEtvDjfY6rA

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Ez a teendő fogfájás esetén – A fogorvos válaszol

Akár éles és hirtelen, akár tompa és állandó, a fogfájást nehéz figyelmen kívül hagyni. A sokszor elviselhetetlen panaszt mindig a fogban vagy a fog körüli szövetekben (íny, fogágy, csont) megtalálható idegek irritációja okozza.