Share on facebook
Share on email

FOGBEÜLTETÉS MŰTÉT, VÁGÁS NÉLKÜL

3 dimenziós implantációs tervezés, jövő a jelenben.

Magyarországon elsőként Dr. Memari Masoud fogorvos alkalmazta az egyedülálló 3 dimenziós implantációs tervezést, a MED 3D-t. E módszerrel rövid a beavatkozási idő, nincs műtét, vágás, varrat. ezért elmaradnak a fogbeültetést követően jól ismert szövődmények, kellemetlenségek, mint a fájdalom, duzzanat, véraláfutások, így felgyorsul a gyógyulás. Beültetés és ideiglenes pótlás akár egyszerre lehetséges, 1 napig sem marad fog nélkül a páciens. Előzetesen csak egy CT felvételt kell csináltatni, mely alapján a rendszer 0.1 tizedmilliméternyi pontossággal megtervezi a pótlást.

Tudtuk meg a Rose Implant Center 25 év tapasztalattal rendelkező vezetőjétől, akinek hitvallása, hogy a legjobb tudományos és technikai megoldások mellett, a beteg gyógyulásában jelentős szerepet játszik a lelki támogatás, a testet a lélekkel együtt kell kezelni, ezért páciensei ellazítására, megnyugtatására is maximális figyelmet fordítanak intézményükben.

A fájdalommentességben nagy segítséget nyújt orvosainak a fogászati lézer használata, mivel számos fogászati és szájsebészeti kezelés elvégezhető vele és ami felettébb fontos, hogy nagyobb precizitással, fájdalom nélkül, így elkerülhető a gyógyszerezés (annak mellékhatása is), és a sebek elfertőződése. A lézer működésbe hozza az immunrendszert, ezért a gyógyulási idő jelentősen lerövidül.

Szakmai támogató partner: Rose Implant Center

www.roseimplantcenter.hu

+3619990693

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Országos Szaunázók hétvégéje

Mi lehet jobb egy ilyen borongós, hűvös, esős őszi időben, mint ücsörögni a jó melegben, kellemes zenét hallgatva, és izzadni a szaunában?