Share on facebook
Share on email

Dr. Házi Edina:Szeretnék támogatást és segítséget nyújtani

""A jelenlegi helyzet okot adhat a pánikra, mégis azt gondolom, hogy a higgadtság jelenti a legnagyobb segítséget. Sok infót olvasunk pro és kontra, mégis az igazi segítség nagyon kevés. Szükség van rá.

Amit írok, az a személyes véleményem, kérlek eszerint is kezeljétek! 

 
 • a vírusok viselkedését tekintve, ha elterjednek, akkor idővel mindenhova eljutnak, hozzánk is

 • a kérdés, hogy mikor elér hozzánk, vagy a szeretteinkhez: milyen koncentrációban jut el, és milyen a mi állapotunk ennek a befogadására

 • ezért szerintem a legfontosabb az, hogy a szervezetünk immunrendszerének védelmét a legjobb formába hozzuk, mire a vírussal találkozunk 

 • készüljünk fel a vírussal való találkozásra és tegyük meg a tőlünk telhetőt, hogy a koncentrációját csökkentsük

TANÁCSAIM

 

 

 • A hírek alapján a kínai orvosok tapasztalata az, hogy a magas dózisú C-vitamin (5 gramm intravénásan adagolva.) még a kritikus állapotú korona vírusos betegeken is segített.
  Ez azt üzeni nekem, hogy annyi C-vitamin-t egyek, amennyit csak bír a gyomrom és a vesém. Javaslom, hogy kombináljátok a lágykapszulás C-vitamint az 1000 mg-os tablettás C-vitaminnal, amit akár 4+4 db-ig is növelhetünk, ha bírjuk! Kiváló megelőzés.

   

 • probiotikumok folyamatos szedését hasznosnak tartom. Segíti az immunrendszer védekezését. Én a Normaflore Extrát tartom a legjobbnak.
  Napi 1 ampulla. 

   

 • Az illóolajok nagy segítők. Kiválóan tisztítják a teret, de belsőleges használatra is alkalmasak, hogy a testünket erősítsük velük. 

  normál tisztaságú illóolaj folyamatos gőzölése tisztítja a levegőt zárt térben Vírusölőként alkalmazhatjuk a szegfűszeget, eukaliptuszt, borsmentát, kubebaborsot vagy a teafát. Még jobb, ha kombinációkat használunk.

  gyógyszerészi tisztaságú illóolajokat alkalmazhatjuk belsőlegesen, de csak bio tisztaságú olajokban oldva javaslom. Szerintem a lenmagolaj és a szezámmag olaj a legalkalmasabb alap olajnak, de más olajakkal is működhet. A szegfűszeg, fahéj, eukaliptusz illóolaj kombinációt alkalmazzuk leginkább vírus ellen, de ha érzékenység áll fenn, vagy várandóság esetén a borsmenta, teafa, eukaliptusz is kiváló lehet. Dózis: 70% alapolaj + 3×10% gyógyszerészi tisztaságú illóolaj. Használat: Nyálkahártya ápolására. A szájba cseppentve kiváló alap fertőtlenítést ad, és a nyálkahártyán jól fel is szívódik, hogy a sejtjeinkben is hasson. 1 – 2 csepp elegendő, inkább a gyakoriság fontos. Legjobb: Negyed / fél óránként kortyolunk folyadékot és utána 1 csepp keveréket eloszlatunk a száj nyálkahártyán. Várandóság esetén tilos használni a fahéjat!

 • Véleményem szerint a szájmaszk amennyire hasznos tud lenni szükség esetén, annyira káros is lehet. Ha egészségesek vagyunk, a friss levegő, a tüdő teljes átlégzése légzőgyakorlatokkal naponta többször sokkal hasznosabb. A Bio scan szerint az emberek 99%-a felszínesen lélegzik, és a tüdőtérfogatásnak az 1/3-át lélegzi át, így a 2/3-ban pang a levegő és helyet ad a fertőzésnek.

 • Ezeket az olajkeverékeket eddig a kezeléseinken részt vevő pácienseinknek ajándékoztuk, hogy védjük őket és terapeutáinkat

  Az illóolaj keverékeket elkészítheted magad is, de megrendelheted tőlünk gyártói áron.

   

  Használat: bőr és nyálkahártya ápolására. A szájba cseppentve kiváló alap fertőtlenítést ad. 1 – 2 csepp elegendő, inkább az alkalmazás gyakorisága fontos. Legjobb: Negyed / fél óránként kortyolunk folyadékot és utána 1 csepp keveréket eloszlatunk a száj nyálkahártyán.

  Bio Lenmagolaj + Szegfűszeg, Fahéj, Eukaliptusz

  10ml  1290 Ft

  Intenzív antiszeptikus, vírusellenes hatóanyagot tartalmazó illóolajok a szájnyálkahártya védelmére. 

   

  Bio Lenmagolaj + Borsmenta, Teafa, Eukaliptusz

   

  10ml  1290 Ft

   

  Intenzív antiszeptikus, fertőtlenítő és vírusellenes hatóanyagot tartalmazó illóolajok a szájnyálkahártya védelmére. Javasoljuk fahéjra, szegfűszegre érzékenyeknek. A várandós hölgyek óvatosan használhatják a borsmenta illóolaj miatt. 

   

  MEGRENDELHETŐ:https://www.drhaziedina.com/

 

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Országos Szaunázók hétvégéje

Mi lehet jobb egy ilyen borongós, hűvös, esős őszi időben, mint ücsörögni a jó melegben, kellemes zenét hallgatva, és izzadni a szaunában?