Share on facebook
Share on email

Bársony Orvos-Esztétika: 3 bombabiztos arckezelés az őszi-téli időszakra!

Ismerje meg a Bársony Orvos-Esztétika legnépszerűbb őszi-téli kezeléseit! 3 kezelés, ami látványosan fiatalítja bőrét.

Az elmúlt években a modern technológia betört az esztétikai piacra is, így ma már számos olyan kezelést találunk, amely hosszú időre és látványosan változtatja meg bőrünket, fiatalítja vonásainkat. A kezelések elsősorban a bőr mélyebb rétegeit érintik, ez ugyanolyan lényeges a bőr megújulását figyelembe véve, mint a jó alapozás egy házépítés esetén. A hasonlat koránt sem túlzó, ebben rejlik a kezelések esszenciája.

A VIVACE Diamond kezelés az egyik legnépszerűbb pácienseink körében, nem véletlenül!

A multi mikrotűs rádiófrekvenciás kezeléssorozat végén:

  • a bőr textúrája tömörebb, hidratáltabb, bársonyosabb lesz
  • a pórusok mérete csökken
  • a bőrkép egységes, fiatalos megjelenésűvé válik
  • a szem és száj környéki apró ráncok elsimulnak

A VIVACE készülék bipoláris rádiófrekvenciás energiát közvetít a bőrbe, mely apró mikro sérüléseket okoz. Az ép területektől öngyógyító folyamat indul el, mely gyors és látványos eredményeket mutat. Az újra képződött bőr egyenletesebb felszínű és tónusú, több kollagént és elasztint tartalmaz, és feszesebb látványt nyújt.

Fantasztikusan újítja meg a bőrfelszínt, finomítja a ráncokat és simítja az akné után megmaradt hegeket a Fraxel CO2 lézeres bőrmegújítás.

A lézer nemcsak a ráncokat halványítja, hanem megújítja a bőr felszínét és fiatalítja a belső szerkezetét, ezáltal fiatalabb bőrre jellemző tulajdonságokkal rendelkező, természetes és tartós megújulást eredményez. A ráncokkal együtt nyomtalanul eltűnteti a napfény által okozott vagy a kor előrehaladtával megjelenő bőr elszíneződéseket („napfoltok”, öregségi barna foltok stb.) is.

Létezik olyan ránctalanító arckezelés, ami a pigmentfoltokra és a hajszálerekre is hat?

Igen, ez nem más, mint a PHOTOREJUVENÁCIÓ!

A nevében is benne van, hogy ez a korszerű, fényterápiás eljárás „rejuvenálja” azaz megújítja a bőrt. Méghozzá nem is akárhogyan! A photorejuvenáció igazi 3 az 1-ben kezelés:

1. Fiatalítja a bőrt.
2. Halványítja a pigmentfoltokat.
3. A hajszálerekre is hat.

A kezelés után a bőr szemmel láthatóan feszesebb, fiatalosabb, hamvasabb lesz.

A Bársony Orvos-Esztétikában a páciensek számára szakorvos segít kiválasztani a legmegfelelőbb kezelést vagy kezelési kombinációt. Mind a 3 kezelést érdemes „csomagban” vásárolni, tehát több alkalmat, amit havi rendszerességgel végzünk el a hatás fokozása érdekében. Így tudnak beindulni a természetes bőrfiatalító folyamatok, amelynek eredménye mindenképpen egy természetes hatású arcfiatalítás lesz. A végeredményről pácienseink a legtöbbször úgy számolnak be, hogy rengeteg bókot kaptak a megjelenésükkel kapcsolatban. A változás természetes, kiemeli az arc szépségeit, halványítja a ráncokat, lágyítja a vonásokat és egységes bőrképet eredményez. Mindezt garantálja a több mint 23 éves tapasztalat az orvos-esztétika területén és a több ezer elvégzett kezelés!

Lézeres szőrtelenítés, ránctalanítás, zsírégető kezelések | barsony.hu

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek