Share on facebook
Share on email
Az ajándékozás szép kifejezése a szeretetünknek és az elismerésünknek. Általa segíthetjük a kapcsolataink építését és bensőségesebbé alakítását. Gazdagíthatjuk vele önmagunkat és az ajándékozottat.

A kifinomult ajándékozás varázsereje egy fenséges tudás. Az ajándékozottnak mindig a számára legértékesebb ajándékot adjuk, fűszerezve egy kis luxussal. Főszerepet adunk a figyelmességnek és összhangba hozzuk egy csipetnyi kényeztetéssel és a tökéletes összhang létrejön. Ebben értékes társ a DRHAZI.

A DRHAZI készítmények egy hazai családi manufaktúra által, kézzel készített hightech kozmetikumok. 100% természetes, bőrazonos formulák, hightech szignál peptid és kristály kolloid terápiával. A szépségipar egyedülálló fejlesztései. Egy átlagos DRHAZI szérum vagy krém 14 féle szignál peptidet tartalmaz maximált dózisban, így biztosított a sejtszintű bőrregeneráció.

A luxus széria 6 féle kristálykolloiddal egészíti ki és növeli meg a szignál peptidek hatását, hogy az azonnali ránctalanító hatás intenzívebb legyen.

SEGÍTÜNK AZ AJÁNDÉKOZÁS MŰVÉSZETÉNEK ELSAJÁTÍTÁSÁBAN, HOGY ÁLTALA SOKKAL TÖBB ÖRÖM ÉS SIKER LEGYEN AZ ÉLETEDBEN!

  • Legyünk biztosak abban, hogy az ajándékunk örömet okoz. Az ajándékunk az ajándékozott ízlésének megfelelő legyen, kedvét lelje benne.
  • Lakberendezési tárgyat csak abban az esetben ajándékozzunk, ha az ajándékozottat rendkívül jól ismerjük, mert másként igen nagy az esélye, hogy a mi ízlésünket ítélik rossznak.
  • Egy minőségi csokoládé jó választás lehet, ha a másikat kevésbé ismerjük.
  • Ha egy külföldi személyt ajándékozunk meg, győződjünk meg, hogy ajándékunkkal tiszteletben tartjuk a kulturális szokásait.
  • Az ízléses ajándék nem lehet hivalkodó. Például ne adjunk nagyon drága, luxus ajándékot, ha felmerül a lehetősége, hogy nem tudják ezt viszonozni a számunkra.
  • Tartsunk meg minden évben az ajándékaink listáját, hogy a jövőben elkerüljük az ismétlések lehetőségét.
  • Gondoskodjunk az igényes, gyönyörű csomagolásról, mert az érzékekre ható esztétikai élménnyel kezdődik az igényes ajándékozás élménye.

Az arcfiatalító kúrák is kiváló ajándékok!

A természetes arcfiatalítás célja, hogy az arc eredeti, egészséges szépségét visszaadjuk. Oki kezelésünk természetes alternatívát nyújt, hogy sebészeti beavatkozás nélkül tartós eredményt érjünk el az arcfiatalításában. Ha az arcizmok megerősödnek, tónusossá válnak, akkor egy intenzív tartóerő jelenik meg, mely már ellenáll a gravitációnak.

Holisztikus Arcfiatalítás DRHAZI Bio Arcplasztikával® – Aki szeretné az arcát természetes módon, mégis hatékonyan fiatalítani, annak tökéletes választás.

120 perces manuálterápiás kezelés  44 900 Ft, a 8 alkalmas Arcfelépítő kúra 264 500 Ft Karácsonyra értékes ajándékokkal!

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek