Share on facebook
Share on email

A Familypark újra megnyitja kapuit

Ausztria legnagyobb szabadidőparkja április 9-én újra megnyitja kapuit és az új szezont néhány újdonsággal, illetve egy nagyszabású attrakcióval indítja. A Familypark a Ruszti-dombság szívében, a Fertő-tó közelében található és 14 hektárnyi területen kínál önfeledt szórakozást és kalandot a család minden tagjának.

Izgalmas kalandok, ameddig csak a szem ellát

A Familypark négy tematikus világában több mint 31 attrakció, valamint számos játék- és kalandpálya kínál feledhetetlen kikapcsolódást minden korosztály számára. Ezenkívül a forró nyári napokon izgalmas vízi attrakciók gondoskodnak a kellemes felfrissülésről.

A park egyik legnépszerűbb attrakciója az Istenek hullámvasútja (Götterblitz). Aki szereti a magasságot és a száguldást, annak itt a helye! A Patkánymalom (Rattenmühle) családi hullámvasút gyors irányváltásokkal gondoskodik a felhőtlen szórakozásról.

Leonardo repülő szerkezetével (Leonardos Flugmaschine) akár 20 méteres magasságba is emelkedhetünk, ahol különleges sétarepülést tehetünk. Aki elég bátor hozzá, még a saját tengely körül is megpördülhet! A Római toronyból (Römerturm) fantasztikus 360 fokos kilátás nyílik a Ruszti-dombság természetvédelmi területére és a Fertő-tóra.

A forró nyári napokon vízi attrakciók széles választéka gondoskodik a felfrissülésről, ezek közé tartozik például a Repülő halak körhinta (Fliegenden Fischen) vagy a Krokópálya (Krokobahn) is. Neptun vízi birodalma (Neptuns Wasserwelt) és a Vízmű (Wasserwerk) még több vizes kalandot kínál vízsugarakkal és mindenféle vízi játékkal. A vízimádók kedvelni fogják a legújabb attrakciónkat is…

2022 újdonsága: a Hódvár

A Falusi gazdaság tematikus részlegen tavasztól az új Hódvár vadvízi hullámvasút (Biberburg) gondoskodik az izgalmas vizes kalandokról. Egy felvonó visz fel 17 méter magasra, innen lehet száguldani a mélybe és landolni hatalmas csobbanással egy vízzel teli medencében!

Aki szeretné próbára tenni célzóképességét, azt az Erdei expressz (Waldexpress) túloldalán található új állomáson, Filippo búcsújában (Filippos Kirtag) szórakoztató dobójátékok várják.

Aki a kalandok után megéhezne, biztosan talál kedvére valót a mintegy 17 étterem egyikében, amelyek az adott részleg témájához illeszkednek. A Familypark itt is készült egy-két újdonsággal. A Kis kajüt (Die Kleine Kajüt) kibővül és mostantól a Kakasvadászat (Gockeljagd) mellett is kínálunk finom jégkását.

Aki szerencsés, a Familyparkban tett látogatása során még a park kabalájával, Filippóval, a kandúrral is találkozhat és közös fotót is készíthet vele. A tökéletes szuvenírt pedig Filippo varázsboltjában (Filippos Zauberladen) találhatjuk meg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A Familyparkban töltött izgalmas nap után a gyerekek biztosan mosollyal az arcukon alszanak majd el!

2022-es szezon: április 9. – november 1.

A pontos nyitvatartási idő és további árak megtalálhatók a www.familypark.at/hu oldalon.

Árak:
Napijegy 3 éves kortól: 30 euró (tipp: az online jegyvásárlással spórolni lehet!)
Gyerekeknek 3 éves kor alatt: ingyenes a belépés

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

A kibertámadás valós veszély, tegyünk ellene!

A mai világban elkerülhetetlen, hogy mindenki megismerkedjen a digitális ügyintézéssel, legyen szó magánszemélyekről vagy vállalkozásokról. A kibertérben azonban ugyanúgy jelen vannak a bűnözők, mint a való életben. Szivós Zoltánt, a DEKRA Akademie szakértőjét kérdeztük a veszélyekről.