Share on facebook
Share on email

Élmény testnek, léleknek és gyomornak – ez a Nimród**** Bioszálloda és Bioétterem Karcagon

Látogasson el hozzánk Karcag város, a Nagykunság fővárosának szívébe, hogy megtapasztalhassa vendégszeretetünket!

Örömmel köszönti Önt a Nimród Bioszálloda és Bioétterem!

A Nimród**** Bioszállodában és Bioétteremben elegáns belsővel, egészség- és vadászcentrikus berendezéssel, ínycsiklandó bio ételkülönlegességekkel várjuk kedves Vendégeinket!

A szálloda Karcag belvárosban, jól megközelíthető, de mégis csendes helyen található.

Bioszálloda

Náunk elsőrendű a természetesség. A szállodába épített természetes építőanyagoknak (agyag, gipsz, kő, fa) köszönhetően az épület lélegzik!

Az épületbe belépve a vendégek a természetben érezhetik magukat. Egyedülálló választékból fogyaszthatnak egészséges bio ételeket és italokat. Az elsőosztályú étteremhez társul a szállodai négycsillagos szolgáltatások sora.

Szállodánk befogadóképessége maximálisan 46 fő szállóvendég. Belsőépítészetében hűen tükrözi a vidék kínálta vadászati lehetőségeket. 18 szobánk mindegyike klimatizált, internettel, televízióval, széffel, valamint minibárral felszerelt. 14 db kétágyas szobával (business szoba, standard szoba, különleges vadász szoba) és 4 db tágas lakosztállyal, Demko Feder ágymatracokkal igazi kényelmet kínálunk otthonától távol is egész évben.

Bioéttermünk

70 fő befogadására alkalmas első osztályú éttermünk egész évben, teraszunk szezonálisan tart nyitva.

Éttermünk kialakítása során arra törekedtünk, hogy otthonos hangulatot teremtsünk vendégeinknek, amit a téli hónapokban a cserépkályha melege biztosít.

Az éttermünkben felhasznált alapanyagok jelentős részét saját biogazdaságunkban állítjuk elő. Azokat az alapanyagokat, melyeket nincs lehetőségünk bio minősítéssel ellátva beszerezni, igyekszünk környékbeli termelőktől megvásárolni, szem előtt tartva a rövid ellátási láncot és a fenntartható működést.

Kínálatunk kialakítása során igazodunk az évszakok kínálta alapanyagokhoz.

Rendezvényeink

Legyen szó akár születésnapról, ballagásról, kisméretű elegáns esküvőről, vállalati rendezvényről, készséggel állunk rendelkezésre!

Különtermeinket (tárgyaló terem, lobby bár, konferenciaterem) az Ön igényeinek megfelelően terítjük meg és díszítjük fel.

A második emeleti tárgyaló terem kisebb méretű (10-12 fős) megbeszélések kedvelt helyszíne. A terem különleges hangulatát saját bárpultja és kandallója biztosítja.

Az első emeleti otthonos hangulatú lobby bárunkban családi és vállalati zártkörű rendezvények megszervezését és lebonyolítását vállaljuk 20 főig.

Téli estéken a vadászmotívumokkal díszített cserépkályha, jó időben a bárhoz tartozó terasz nyújtja a kellemes környezetet.

Tágas, természetes fényű rendezvénytermünk kiválóan alkalmas konferenciák, előadások, tréningek lebonyolítására 60 főig, valamint elegáns esküvők megtartására 50 főig.

Bioboltunk

A Nimród BioBoltban elsősorban saját biogazdaságunkból származó hústermékek (bio sertés és bio marha) és saját pékségünkben sütött bio pékáru vásárolható. Bio zöldségek szezonálisan találhatók meg üzletünkben.

Továbbá, főként olyan környékbeli termékeket forgalmazunk, melyek minden felesleges és egészségre káros adalékanyagtól mentesek, így nem tartalmaznak mesterséges színezőanyagot, ízfokozót, aromákat, stabilizátorokat és édesítőszereket. Gluténmentes és laktózmentes termékek, valamint táplálékkiegészítők is vásárolhatók boltunkban.

Látogasson el hozzánk Karcag város, a Nagykunság fővárosának szívébe, hogy megtapasztalhassa vendégszeretetünket!

www.instagram.com/biohotelnimrod

www.biohotelnimrod.com

https://www.facebook.com/nimrodbioszalloda/

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek