Share on facebook
Share on email

Wapiti Wagon testvérkocsik – Új dimenzió a testvérek fuvarozásában!

Prémium minőségük miatt tökéletes választás nagy családosoknak, baráti társaságoknak és természetesen hatalmas segítség nagyszülőknek is.

A Wapiti Wagon 100%-ban magyar márka magyar tulajdonosi háttérrel.  2020-ban kezdtük el forgalmazni a wagonokat és 2021 májusában nyitotta meg kapuit a Wapiti Wagon bemutatóterem a Rolling Store utazz gördülékenyen babával üzletében. Szerettünk volna lehetőséget biztosítani a személyes megtekintésre boltunkba, ahol a wagonok mellett fejlesztő játékokkal és praktikus utazási kellékekkel is találkozhattok. Várunk szeretettel és egy wagon-nyi élménnyel!

Wapiti Wagon testvérkocsik – Új dimenzió a testvérek fuvarozásában, a mindennapok megkönnyítésére

Prémium minőségük miatt tökéletes választás nagycsaládosoknak, baráti társaságoknak és természetesen hatalmas segítség nagyszülőknek is. Stabilitása és komfortos kialakítása mellett, kiemelnénk a belső tágas utasterét, amely akár 4 kisgyerek számára is kényelmes utazást biztosít. Ez nem babakocsi! Ez Wapiti Wagon testvérkocsi!

A Wapiti wagon testvérkocsik amerikai tervek alapján legyártott termékek. Prémium kategóriába sorolt minősége tükrözi a mindennapokban betöltött hasznos szerepét. Vízlepergető anyaga nehezen koszolódik, bár tisztítása egyszerű. Használható horgászkocsinak, kempingkocsinak és még sok más területen. Ez a kis szekér a vidám színeivel vagy akár elegáns megjelenésével belepasszol a mindennapjainkba. Menő formája és színei vidámságot hoznak a tulajdonosának és kisgyermekeinek. 

Praktikus, kompakt mérete jól kihasználható. Rugózott, prémium minőségű kerekei kényelmessé teszik az utazást a gyerekeknek, a biztonsághoz pedig a stabilitása és a biztonsági öv járul hozzá. Rögzítőfékkel van szerelve a hátsó, illetve mind a négy keréknél típustól függően. A felszerelhető tető védi a kicsiket a napfénytől. Egyes típusok oldalfüggönnyel is rendelkeznek. Kosár és zseb is található rajtuk. Hőszigetelt pohár-, illetve flakontartó is fokozza a praktikusságát. A toló- és húzórúd segíti a mozgatását. Mindkettőre szükség is van szituációtól függően, ha például két kisgyerek ül benne.

Előnyök:

 • Ötpontos biztonsági öv
 • Könnyen összecsukható
 • Puha matrac
 • Nagyméretű tárolókosár
 • Gördülékeny koordináció
 • Nagyszülő barát

Wapiti Wagon strandkocsik – Egy kényelmes világot gördít eléd!

Strandkocsijaink igazi multifunkcionális szállító eszközök, akár 2 gyerkőc számára is. A gyerekeknek az élmények mellett, biztonságot, mókát és kényelmet biztosítanak, számodra, pedig időt és energiát spórolnak. Nem létezik több cipekedés, kapkodás, elhagyott játékok és fáradtság. Egyaránt alkalmazhatod kempingezésnél, kirándulásnál, bevásárlásnál, vagy csak egy egyszerű sétánál.

Előnyök:

 • Tárolókosár
 • Praktikus zsebek
 • Egyszerűen összecsukható
 • Könnyen irányítható
 • Ajándék biztonsági öv
 • Oldalfüggönyös tető

Kiegészítők strand- és testvérkocsikhoz

A kiegészítőkkel felszerelhetjük wagonunkat, hogy komfortosabb legyen kisgyermekünknek, és persze a szülőknek is.

Az áttetsző, könnyen felszerelhető esővédő nem csak a reggeli csöpögő esőtől, vagy a hirtelen lezúduló nyári zápotoktól véd tökéletesen, hanem a széltől is óvja a benne ülő gyerekeket. 

Kapható hozzájuk bogárháló is, ami megvédi a benne utazó vagy alvó gyermeket a különböző rovarcsípésektől. 

WAPITI termoszaink extra tulajdonságaikkal segítséget nyújtanak azoknak, akik otthonukon kívül is szeretnék élvezni kedvenc frissítőjüket. A WAPITI termoszok nem csak funkcionálisan biztosítják az italok hidegen vagy melegen tartását, de még kényelmesek és praktikusak is.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj az újdonságokról, akciókról elsőként! Ráadásul megajándékozunk egy 2.500 Ft értékű kuponkóddal is melyet testvérkocsi vagy strandkocsi vásárlására használhatsz fel!

1042. Budapest, Petőfi u. 33. Nyitvatartás: Kedd, péntek: 10-15, Szerda, csütörtök: 10-18, Hétfő: bejelentkezés alapján

+36 30 690 3030

hello@wapitiwagon.hu

https://wapitiwagon.hu/

https://www.facebook.com/wapitiwagon

https://www.instagram.com/wapitiwagoneu/

https://www.youtube.com/channel/wapitiwagon

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek