Share on facebook
Share on email

Varázslatos Filmutazás – Marczi Filmklub

Folytatódik a közösségkovácsoló filmest sorozat a Marczi Filmklub, ahol idén is izgalmas filmekkel készülnek, hogy elvarázsolják a mozi szerelmeseit.

A tavasszal indult klub nemcsak a filmek szerelmeseinek, hanem mindenki számára izgalmas és szórakoztató élményeket kínálhat.

Az idei Marczi Filmklub kivételes válogatással készül a filmrajongók számára, ígérve, hogy izgalmas élményekben lesz részünk. A válogatott, minőségi filmek nem feltétlenül ismertek a szélesebb közönség előtt, így olyan alkotásokat ismerhetünk meg, amelyeket egyébként könnyen kihagynánk.

A szeptember 14-én kezdődő sorozat első filmje, „Különleges életek,” a francia rendezők, Olivier Nakache és Eric Toledano remekműve. A történet mélyen emberi és megható, ami elgondolkodtat minket a másság és elfogadás fontosságáról.

A következő állomás október 12-én következik, amikor is „Floridai álom” című alkotást vetítik, melyet Sean Baker jegyez. A film a modern amerikai álom sötétebb oldalát mutatja be egy elképesztően valóságos és nyers módon.

November 23-án Kis Hajni „Külön falka” című filmje kerül terítékre, amely egy családi dráma lenyűgöző és szívbe markoló pillanataival szól a hovatartozás kereséséről.

Az év zárásaként pedig december 7-én „Közel” című filmet vetítik, amelyet Lukas Dhont rendezett. Ez a mű egy fiatal transznemű lány harcát mutatja be az önmegvalósításért és elfogadásért.

A filmklubban idén is Banai Kati, kulturális menedzser és filmfesztivál szervező lesz a moderátor, aki nem csupán a filmekről beszél majd, hanem közösségi élményt is teremt. Rövid bevezetőjével és a vetítés utáni beszélgetéssel olyan platformot kínál, ahol megoszthatjuk érzéseinket és gondolatainkat a filmekről, segítve a mélyebb megértést. A beszélgetések során a cél a különböző nézőpontok és értelmezések ütköztetése.

Ne hagyjátok ki a lehetőséget, hogy részt vegyetek ezen a különleges filmklub élményen, és a hűvös őszi estéken találkozzatok a Marczi Filmklubban a kiváló filmek és inspiráló beszélgetések világában!

EVENT LISTA

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek