Share on facebook
Share on email

Unity Engine: Így készülnek a játékok

Gyermekeidet érdeklik a videojátékok? Lehetőséget szeretnél adni nekik szabadidejük hasznos eltöltésére? Szeretnéd, ha a digitális világ aktív alkotói lennének?

Ha a válasz egy vagy több kérdésünkre igen, akkor a következő cikk sok hasznos és érdekes információval szolgál majd. Ismerd meg a Unity videójáték motort és a kifejezetten gyermekek számára kialakított Unity kurzust. Nézzük is a részleteket:

Mi az a Unity Motor?

A Unity Engine egy népszerű többplatformos játékmotor, amelyet a Unity Technologies fejlesztett ki. Eredetileg Mac OS X játékmotorként dobták piacra 2005 júniusában az Apple Worldwide Developers Conference rendezvényen. Azóta a motort folyamatosan bővítették, hogy a PC-s, mobil-, konzol- és VR-platformok széles skálájához illeszkedjen. A Unity Engine ma az iOS és Android mobiljáték-fejlesztés egyik legnépszerűbb motorja: az összes mobilalkalmazás több mint felének létrehozására használják.

Unity kurzus

A Logiscool által kínált Unity kurzus egyedülálló lehetőséget kínál a gyerekeknek, hogy megtanulják az egyik legnépszerűbb videojáték motor használatát, miközben elsajátítják a C# programozási nyelv alapjait és megismerkednek a virtuális valósággal.

Hogyan tanulják meg a gyerekek a Unity motor használatát?

A Unity kurzus online, tanteremben vagy magánórák keretében is elvégezhető, a gyermek és a szülők igényei és lehetőségei szerint. A kurzus a gyerekek életkorának megfelelő ütemben és tananyaggal folyik.

Unity engine kurzus részvétel lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy magabiztosak legyenek a fejlesztői környezetben, amelyet olyan jól ismert játékok készítéséhez használnak, mint az Angry Birds 2, a Temple Run vagy a Pokemon GO. Megtanulhatnak egyszerű 2D-s és 3D-s játékokat készíteni, valamint az objektum-orientált programozást is elsajátíthatják a C# programozási nyelven, amely jelenleg az egyik leggyakrabban használt programozási nyelv nemzetközi szinten. Emellett megismerkedhetnek a virtuális valóság (VR) alapjaival, napjaink egyik legtrendibb és legnépszerűbb technológiai újításával, ami új kapukat nyithat meg előttük a jövőben.

Részvételi feltételek

A kurzus tananyaga és nehézségi szintje alapján a Unity motor kezelésének elsajátítása a 6-12 osztályosoknak ajánlott. A Unity kurzus részvétel alapfeltétele a Logiscool MIX 312 kurzusának vagy Haladó programozási tesztjének kitöltése. A tantermi kurzusokhoz – beleértve a gyerekeknek szóló programozási órákat is – minden szükséges eszközt és szoftvert biztosítunk.

Ha gyermeked az otthonról is elvégezhető online kurzust részesíti előnyben, a következő felszerelésekre lesz szükség:

  • megbízható internetkapcsolattal rendelkező számítógép
  • mikrofon (beépített vagy külső) vagy headset
  • webkamera (ajánlott)

A Logiscool biztosítja a gördülékeny online kommunikációhoz szükséges szoftvereket.

Gyere és próbáld ki a Logiscoolban!

A digitalizáció elképesztő ütemben fejleszti és változtatja meg mindennapjainkat. A videojátékok készítésének ismerete, a programozási nyelvek használata és a virtuális valóság elemek elsajátítása értékes tudást adhat a gyerekeknek, amely nemcsak egy hasznos hobbi lehet, hanem egy sikeres jövőbeli karriert is előkészíthet.

A kifejezetten gyerekeknek kifejlesztett Logiscool Unity kurzus éppen ezt biztosítja számukra. A Unity motor működésének megtanulása mellett megismerkednek a híres videojátékok készítésével, a C# programozási nyelv alapjaival, valamint a virtuális valósággal is. A kurzus elvégzése után egy népszerű játékfejlesztő környezetet üzemeltethetnek, amelyet az iparági szakemberek is használnak.

Érdekel a lehetőség, szeretnél többet megtudni a részletekről? További információ: UNITY 421

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek