Share on facebook
Share on email

Új „pofátlanító” autó állt szolgálatba Budán

Átadtuk a II. kerületi rendőrségnek a „pofátlanító” szolgálati autót

A jelölés nélküli rendőrségi járművet a II. kerület „Boglárka” közlekedésbiztonsági programjának részeként adtuk át.

A kamerás rendőrautók által készített videókon szembesülünk sokszor a legelképesztőbb és legveszélyesebb szabálytalanságokkal. Az új „pofátlanító” autó reményeink szerint segít a megelőzésben is, és összességében biztonságosabbá teszi a közlekedést.

Bízom benne, hogy egyre ritkábban kell intézkedni, és egyre kevesebb olyan kirívó szabálytalanság lesz a közutakon, amit elrettentő példaként nézhetünk vissza.

Fontos, hogy az autó a járőrözésben is részt fog venni, már a lomtalanítás idején, vagyis nemcsak a közúti szabálytalanságok felderítésében és megelőzésében lesz szerepe.

A közlekedésbiztonság erősítése érdekében a II. kerületi Közbiztonsági Alapítványon keresztül 5,6 millió forintos összeggel támogattuk a fiatal autó vásárlását, mely a II. Kerületi Rendőrkapitánysághoz került kamerás járőrautóként.

Emellett fontos megjegyezni, hogy a rendőrséggel együttműködve saját forrásból fix sebességmérő berendezéseket helyeztünk ki. Mostanra elmondható, hogy meggyőző eredménnyel működik az adyligeti, Kapy utcai és a Máriaremetei úti mérőpont, valamint szeptember 7-e óta működik traffibox a Törökvész úton is.

További mérőpontok épülnek hamarosan az Árpád fejedelem útjához, a Hidegkúti útra és a Zöldlomb utca 24. előtti útszakaszra is.

Örülök, hogy átadhattuk az autót Kecskés Tamás kerületi rendőrkapitánynak, és közösen dolgozhatunk a közlekedésbiztonság javításáért, köszönöm a rendőrség együttműködését!

Közlekedjenek óvatosan! Vigyázzunk egymásra!

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

A Marczi Nyaraló készülődik!

Újra zöldben pompázik a vadszőlő, virágba borultak a cserjék, téli álmából ébredezik nyári programjaink helyszíne, a Marczi belső udvara. Amit garantálunk: felejthetetlen nyáresti programok, jó levegő, és profi vendéglátás!