Share on facebook
Share on email

Új év, két régi-új posta

Ma újranyitott a Török utcai és a Kelemen László utcai posta

Mindkét kerületi újranyitott postába ellátogattunk új évi sorsjegyért. Ezúton is boldog új évet és sok szerencsét kívánok mindenkinek!

Ősszel az energiaválság miatt a II. kerületben működő 8 postából hatot bezárt a Magyar Posta, vagyis mindössze az addig működő posták negyede maradt nyitva. Ezen az arányon sikerült javítanunk.

Az energiaárak elszabadulása rendkívül nehéz helyzetbe hozott mindenkit, számos önkormányzat zárta be kulturális és sport intézményeit.

A II. kerületben egy részben előrelátó és részben szerencsés energiabeszerzésnek köszönhetően intézményeink zöme márciusig védett az elszabaduló energiaárakkal szemben, így addig az önkormányzat beszerzése által biztosított alacsonyabb áron kapják például az orvosi rendelők is az áramot és a gázt, és természetesen dolgozunk azon, hogy tavasztól további segítséget nyújtsunk a háziorvosi és gyermekorvosi rendelőknek.

Bár októbertől közel 6-szorosára nőtt a távhő ára a Marczibány Téri Művelődési Központban, úgy döntöttünk, hogy a II. kerületben nem zárunk be kulturális és sport létesítményeket sem. Arra koncentráltuk inkább, hogy a máshol bezáró uszodák és művelődési házak vendégei hozzánk jöjjenek sportolni vagy kikapcsolódni, hiszen így nyitva tarthatunk, és bevételnövekedésre is számíthatunk.

Sőt, elindítottuk a Marczi Nappalit, amit azoknak a szomszédainknak rendeztünk be, akiknek nehézséget okoz kifűteni a lakásukat, vagy egyszerűen társaságra vágynak.

A Marczi Nappaliban kártyajátékokkal, társasjátékokkal, rejtvényekkel, internet sarokkal, kézimunkázási lehetőséggel, előadásokkal, és filmvetítéssel várjuk a kerületi nyugdíjasokat.

A januári programról részletek itt találnak: https://www.facebook.com/marczibanyi/posts/pfbid0ZXF9RKuFKZrkLMT6nHteCvEdUKBuEqZ17TKMKk1v83Pyak8juY4JcCu94Su6ZfRXl

Mindezek mellett sikerült a Magyar Postával együttműködve újranyitnunk két postát.

Bízom benne, hogy a Kelemen László utcai és a Török utcai posták újranyitásával, esetleg további postapontok üzembe helyezésével sikerül csökkenteni a terhelést a működő postákon, így mindenkinek kevesebbet kell várakoznia, és összességében könnyebben férhetünk hozzá a postai szolgáltatásokhoz.

Köszönjük a Magyar Postának, továbbra is kiváló együttműködésre törekszünk!

Vigyázzunk egymásra!

Vigyázzunk Budára!

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek