Share on facebook
Share on email

Üdvözöl a Future Park, a világ legmodernebb tudományos játszótere!

""A Magyarországon most bemutatkozó interaktív Andrássy élményközpont egy varázslatos világba kalauzol el, ami az alkotás inspiráló élményével ajándékozza meg a látogatókat. Ismerd meg a Future Parkban rád váró különleges játékok mindegyikét!

Az Andrássy Élményközpont

A számos metropoliszhoz hasonlóan immár Budapest is büszkélkedhet egy olyan élményközponttal, amely folyamatos befogadó teret biztosít a világban szerte nagy érdeklődést keltő tudományos, ismeretterjesztő, szórakoztató, interaktív kiállításoknak.

""A TulipánTündér Produkció nevéhez több nagykiállítás is fűződik, úgymint a legmodernebb technológiákat alkalmazó, lenyűgöző látványvilágot felvonultató, játékos képességtesz-tekkel és egy színházi produkcióval is tarkított interaktív családi sportélmény-park, a The Champion – A Bajnok című élményexpo, a Gooól! című egyedülálló futball kiállítás, a labdarúgás történetének legátfogóbb bemutatása a kezdetektől, napjainkig, az emberiség történetének talán legizgalmasabb “kalandját”, az űrutazást az elejétől napjainkig bemutató Gateway to Space kiállítás, vagy a Living dinosaurs – Őskori állatkert, melyben a látogatók interaktív módon ismerkedhettek meg a fenevadakkal, bővíthették ismereteiket.

""A Future Park

Talán ma még nehéz elképzelni, de a technológia rohamos fejlődésével eljön az idő, amikor a gépek átvehetik az emberek szerepét. Legalább is, ami a munkát illeti. Éppen ezért a jövő társadalmában egyre fontosabbá válnak az olyan tulajdonságok, melyek csak ránk, emberekre jellemzőek.

Kreatív gondolkodás

A japán szakemberek által megálmodott, Magyarországon most bemutatkozó interaktív élményközpont egy varázslatos világba kalauzol el, ami az alkotás inspiráló élményével ajándékozza meg a látogatókat.

""Gyerekek és felnőttek egyaránt megtapasztal-hatják a szabadgon-dolkodás, illetve a csapatmunka miként segíti elő a kreativitás fejlődését, amit aztán a mindennapi életünkben is kamatoztatnak.

Ismerd meg a Future Parkban rád váró különleges játékok mindegyikét!

A rajzok életre kelnek 1.

A kifejezés ereje, az önállóság és a sokszínűség játssza a főszerepet első állomásunkon, ahol a látogatók által papírra vetett állatok elevenednek meg a hatalmas 3D kivetítőn. A kiállítás egy másik állomásán pedig ugyan ezekből a rajzolt állatokból készíthetnek 3D-s makettet, ami a térbeli perspektíva megértését, a kézügyességet és a problémamegoldó képességet fejleszti.

""A rajzok életre kelnek 2.

A következő helyen a rajzolt állatokból készíthetünk 3D-s makettet. A papírra rajzolt állatot be kell szkennelni, majd az elkészült rajz „szabásmintáját” kinyomtatva és öszehajtogatva áll össze a térbeli modell. Ez a játék a térbeli perspektíva megértését segíti, fejlesztve a térérzéket, a kézügyességet és a problémamegoldó képességet.

Megfestett természet

Ebben a játékban a látogatók állat és növényrajzai a virtuális valóság részévé válnak, hogy ott életre kelve a természet működését szimulálják. Ezzel a kreativitás fejlesztése mellett a természettudományokból is kapunk némi ízelítőt.

""Az óriáslabdák zenekara

A térérzéket és az együttműkö-dést fejleszti ez a különleges fény- és hangeffektek-kel kombináló játék. Érintsd meg a hatalmas labdák egyikét, és figyelj, hogyan változtatják meg a színüket, vagy éppen milyen dallam csendül fel belőlük.

Zsenik ugróiskolája

Ez a játék a vizualitás mellett az egyensúlyérzéket és a kombinatorikai képességet egyaránt fejleszti.

""Kis emberek otthona

A játék, amiben az asztalban élő kis emberek életére, mozgására lehetünk befolyással, segíti a fizikai törvények megértését, és a gyerekek logikai fejlődését.

Teremtés története

A látogatók itt megismerkedhet-nek a szimbólumok fogalmával, illetve a mintafelismerés ok-okozati kapcsolatával. A képernyőn megjelenő ábrák megérintésével az általuk képviselt teremtmények tűnnek fel, melyek aztán egy érdekes történet részesei lesznek.

""Építs városokat!

Ebben a térérzéket, logikát és kreativitást fejlesztő játékban az a cél, hogy a látogatók közösen hozzanak létre egy várost, és alkossák meg annak közúti- és vasúthálózatát.

Információk:

Nyitvatartás: Hétfőtől vasárnapig: 10:00–20:00 (belépés a kiállítás területére 18:00-ig). Ünnepnapokon a hétvégi jegyárak érvényesek.

A kiállítás 3 éves kortól ajánlott.

""Andrássy Élményköz-pont – Future Park

Cim: 1061 Budapest, Andrássy út 39. (a volt Párisi Nagy Áruház épületében)

Tel.: +36 70 241 7076

Email: info@andrassyelmenykozpont.hu

Web: http://www.andrassyelmenykozpont.hu

Facebook: https://www.facebook.com/pg/andrassyelmenykozpont

 

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Két magyar cég, a Logiscool és a Makery DIY is megkapta az Európai Franchise díjat

Szeptember 19-én adták át első alkalommal az Európai Franchise Díjat. A résztvevő országok Franchise Szövetségei kizárólag az előző évben országosan elismert cégeket delegálhatták a díjra, így kimondottan a legjobbak legjobbjait mérték össze. Az öt kategória nyertesei között szerepel a magyar alapítású Logiscool és a Makery DIY is.