Share on facebook
Share on email

Teremtsünk közösen egy új hagyományt!

Évente közel 70 ezer diák végez az ország középiskoláiban, ballagásukkal emléket állítanak az ott eltöltött négy, hat vagy akár nyolc évüknek.

Szeretteik, meghívottaik általában valamilyen gesztusértékű ajándékkal lepik meg őket a jeles alkalomból. A KézenFogva Alapítvány különleges felhívást tett közzé főként a ballagó diákok felé, idén már nyolcadik éve szervezi meg a „KézenFogva Ballagunk” című akciót: segítsük együtt a fogyatékos társainkat néhány szál virág árával!

Ha csak 1-2 szál virággal kisebb lenne a ballagási csokor, már az hatalmas segítséget jelentene a sérült fiatalok számára. Segítsd őket, a meg nem kapott virágok árával, hogy tanulmányaik után ők is el tudjanak helyezkedni a munka világában, és egy teljes és önálló életet élhessenek.

Van fogalmad róla, mekkora az értéke ezeknek az ajándékoknak? Hogy mennyit költünk ezen a napon virágra, képeslapokra vagy éppen plüssállatokra? Mi lenne, ha ezeknek egy részét a ballagók és a családjaik, barátaik egy fontos célra ajánlanák fel?

Ezért most te is tehetsz! Csatlakozz a KézenFogva Alapítványhoz! Teremtsünk közösen egy új hagyományt! Idén már nyolcadik éve indul el a program. Ballagásoddal tegyél te is fontos lépéseket a felelős felnőttkor felé!

Ha az akciónkhoz te is szívesen csatlakoznál, vagy egy ismerősöd figyelmébe ajánlanád az összefogást:

A jelentkezés menete:

– Töltsd ki az alábbi jelentkezési űrlapot!

– Hívd fel a lehetőségre ballagó évfolyamtársaid figyelmét is!

– Várd meg, míg elkészítik a te iskolád saját adománykérő oldalát – gyorsan elkészülnek vele.

– Ha elkészült, értesít a szervezet. És indulhat a híred terjesztése. Tudasd minél több ismerősöddel, hogy Te is KézenFogva Ballagsz!

Segítsünk együtt azokon, akik még kérni sem tudnak!

További információ: https://kezenfogvaballagunk.hu/

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek