Share on facebook
Share on email

SOK SZÜLŐ SZERETNÉ TÁBOROZTATNI GYERMEKÉT

Rengeteg szülő fellélegzett a bejelentés hallatán, miszerint idén is tarthatók napközis táborok gyerekeknek. A Logiscool, a legnagyobb hazai programozást oktató iskolahálózat felkészülten várta a központi tájékoztatást, és azonnal megnyitotta a tábori jelentkezéseket.


Több szülő még kivár, de sokan már elkezdtek jelentkezni a megnyílt helyekre, mert ahogy a korlátozások enyhülnek, a táborhelyeket jó eséllyel hamar el fogják kapkodni. Sokan az elmúlt hetekben szabadságot vettek ki, hogy gyerekeikkel otthon tanulhassanak. Emellett, ha csökkennek a korlátozások, a munkavállalók több munkára is számítanak a következő hónapokra. Így nyáron a szülőknek kevésbé lesz lehetőségük hosszabb szabadságra menni.
Ha nincsenek nagyszülők, ismerősök, akik tudnak segíteni nyáron a gyerekfelügyeletben, a táborok még fontosabbá válnak a szülők számára.

A táborok meghirdetése előtt a Logiscool megkérdezte a szülőket, milyen várakozásokkal indulnak neki az idei nyárnak. A nem reprezentatív felmérésében közel 700 szülő vett részt szerte az országból. A friss felmérés szerint a válaszadók 63%-a szeretné, ha júliusban ismét megnyílnának a táborozási lehetőségek gyermekeik számára. A válaszadók 59,5%-a nyitott az online táborokra is, de ha lesz rá lehetőségük, szívesebben élnek az egész napos, klasszikus táborokkal.

„Fontos, hogy a szülők és a gyerekek is biztonságban érezzék magukat” – emeli ki dr. Breuer Anita, a Logiscool alapítója. – „Ennek a nyárnak ezért az elmúlt évekhez hasonlóan sokszínű táborkínálattal indulunk neki, de az eddiginél jóval nagyobb hangsúlyt fektetünk az előjelentkezésre, és ha valamiért a tábor meghiúsulna, teljes pénzvisszafizetést vállalunk.

Portfóliót is bővítettünk: az egész napos egy hetes táborok mellett online táborokat is létrehoztunk.”

A II. kerületben és környékén élő gyerekeket már 7. alkalommal várja nyári táboraival a Logiscool Buda, immár új, központi elhelyezkedésű iskolájában, melynek megnyitásáról mi is beszámoltunk.

A táborkínálatban 7-15 éves korig minden diák megtalálja az érdeklődésének megfelelő témát, legyen az Minecraft, programozás, vagy videókészítés. Idén több új táborral is jelentkezik az iskola, a legkisebbek egy új Minecraft küldetésen vehetnek részt (Minecraft Mars Misszió), míg a nagyoknak közkívánatra megnyílik a Youtube Stúdió.

A szervezők bíznak abban, hogy nem lesz akadálya a táborok megtartásának, de természetesen fel vannak készülve a változtatásokra, ha a helyzet úgy kívánja. A táborok szervezésénél elsődleges szempontnak tartják a táborozók biztonságát, így kiemelten figyelnek az előírások és védőintézkedések betartására is.

További információ és jelentkezés a táborokra: https://www.logiscool.com/hu/school/buda

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Két magyar cég, a Logiscool és a Makery DIY is megkapta az Európai Franchise díjat

Szeptember 19-én adták át első alkalommal az Európai Franchise Díjat. A résztvevő országok Franchise Szövetségei kizárólag az előző évben országosan elismert cégeket delegálhatták a díjra, így kimondottan a legjobbak legjobbjait mérték össze. Az öt kategória nyertesei között szerepel a magyar alapítású Logiscool és a Makery DIY is.