Share on facebook
Share on email

Pártirodából orvosi rendelő

Őrsi Gergely II. kerületi polgármester Facebook-bejegyzése arról, hogy elkészült az egykori pártiroda helyén Víziváros orvosi rendelője.

Őrsi Gergely II. kerületi polgármester Facebook-bejegyzésében arról írt, hogy: “Visszaadjuk Víziváros orvosi rendelőjét. Így szólt egyik legfontosabb választási ígéretünk 2019-ben, amely ma valósággá vált.

Sokan még abban is kételkedtek, hogy találunk szabad helyiséget Vízivárosban, mégis nekiláttunk, és el is készült: a vízivárosi polgárok az egykori Fazekas utcai pártiroda helyén megépült új rendelőben gyógyulhatnak, így nem kell más városrészbe utazni vizsgálatért, konzultációért, csupán néhány méter a buszmegálló és közel van a Kapás utcai rendelőintézet is. A Fazekas utca 19-23. szám alatti rendelőnk akadálymentesen megközelíthető, és helyet kapott benne két háziorvosi rendelő külön asszisztensi szobával, két fogorvosi rendelő helyben található intraorális röntgennel felszerelve. A rendelő 259 négyzetméteres, két bejárattal, külön a fogorvosi és külön a háziorvosi résznek, korszerű váróteremmel. A kor igényeinek megfelelő belső terekkel, burkolatokkal, gépészeti berendezésekkel kialakított rendelő méltó körülmények között várja a betegeket.

A beruházásra az Egészséges Budapest Program keretében az Emberi Erőforrások Minisztériuma által biztosított forrásból 133 498 852 ft + áfa összeget használtunk fel. Ezt a II. kerületi önkormányzat saját forrásból közel 60 000 000 ft+áfa összeggel egészítette ki. Saját forrásból valósítottuk meg a beruházáshoz tartozó tervezést és műszaki ellenőrzést, a kivitelezés közben felmerült pótmunkákat. Továbbá II. kerületi önkormányzati forrásból szereztük be a két fogorvosi rendelő teljes orvostechnikai berendezéseit a korszerű intraorális röntgennel. Bízom benne, hogy a rendelő jól szolgálja majd a vízivárosiak és a környéken élők gyógyulását, köszönöm a házban élők türelmét, valamennyi dolgozónak, tervezőnek és a rendelő létrehozásában résztvevők munkáját és a támogatást!

Még néhány apróbb munkálat hátravan, például a zöldfelületeken, de azok már további kényelmetlenségek nélkül elvégezhetőek.”

Vigyázzunk Budára!

Vigyázzunk egymásra!

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Két magyar cég, a Logiscool és a Makery DIY is megkapta az Európai Franchise díjat

Szeptember 19-én adták át első alkalommal az Európai Franchise Díjat. A résztvevő országok Franchise Szövetségei kizárólag az előző évben országosan elismert cégeket delegálhatták a díjra, így kimondottan a legjobbak legjobbjait mérték össze. Az öt kategória nyertesei között szerepel a magyar alapítású Logiscool és a Makery DIY is.