Share on facebook
Share on email

Őszi Filmélmények

Folytatódik a Marczi Dokufilmklub, melynek őszi programja izgalmas és sokszínű filmekkel várja a dokumentumfilmek kedvelőit.

A Kinedokal közösen ebben az évadban is megtekinthetők a régió legjobbjai. Kéthetente csütörtökön délután a filmek álltal inspirálódhatunk és mélyebb megértést szerezhetünk a világ különböző aspektusairól és témáiról, ugyanis egy sor lenyűgöző alkotás kerül vetítésre, amelyek mélyen elgondolkodtatnak majd.

Szeptember: Atonális Ragyogás (Szeptember 7.)
A szeptemberi programot a „Atonális Ragyogás” nyitja, egy film, amely a zene és a kreativitás erejét mutatja be a művészek és zenészek szemszögéből. A zenének és a vizualitásnak ebben az összefonódásában rejlik a művészi ragyogás.

Otthonom (Szeptember 21.)
Majd érkezik „Otthonom,” egy megható és elgondolkodtató dokumentumfilm, amely a menekültek és otthonkeresésük történetét meséli el szívszorító részletekkel.

Október: KIM (Október 5.)
Az októberi hónapot a „KIM” című film kezdi, amely az emberi kapcsolatok és az emlékezet hatalmát kutatja egy emlékezetkutató szemszögéből. Egy lenyűgöző utazás az időn keresztül.

A Magunk Módjára Üvölteni (Október 19.)
„A Magunk Módjára Üvölteni” egy kritikusan elismert dokumentumfilm, amely mélyen megvizsgálja az emberi harcot az identitásért és az önkifejezésért. Egy film, amely garantáltan elgondolkodtat és vitára késztet.

A dokufilmklub a további hónapokban is tartogat még sok izgalmas alkotást. Novemberben például a „Fehéren Fehérrel,” a „Beauty of the Beast,” és a „Védelem Alatt” című filmekkel lehetünk gazdagabbak. Az idei évet pedig december 14-én A döntés című díjnyertes magyar dokumentumfilm zárja.

Gyere el és engedd, hogy ezek az alkotások mély nyomot hagyjanak benned is.
A filmek ingyenesen megtekinthetőek eredeti nyelven, magyar felirattal. Ne habozz, és csatlakozz a gondolatokat megmozgató filmek világába!

EVENT LISTA:
https://fb.me/e/RT7CaURq
https://fb.me/e/36pud3RH8
https://fb.me/e/4jyGDasTj
https://fb.me/e/6qVB2UXWm

https://fb.me/e/3QunC74ye
https://fb.me/e/WfLbYvVo
https://fb.me/e/3RlOfdXTV
https://fb.me/e/6btA3cZw5

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek