Share on facebook
Share on email

Nem az AI fogja elvenni a munkát, hanem az, aki ért az AI-hoz

- mondta Balogh Petya, startupper, a Logiscool egyik befektetője a programozást oktató iskola megalapításának 10. évfordulója alkalmából rendezett budapesti sajtóeseményen.

„Ha egy gyerek megtanul a gépek nyelvén gondolkodni, ha megérti, hogy hogyan működnek körülötte nemcsak a hús-vér emberek, hanem a mechanikus és digitális világ is, akkor sokkal több célját képes elérni.

Valójában a programozás egy egyszerű alapgondolat, egy gondolkodásmód: a célok kisebb és kisebb lépésekre való felbontásával kell tudni komplex problémákat megoldani.

Akik ezt megtanulják, azok sokkal sikeresebb felnőttek lesznek, sokkal több tervüket tudják megvalósítani.” – mondta Balogh Petya, startupper, a Logiscool egyik befektetője a programozást oktató iskola megalapításának 10. évfordulója alkalmából rendezett budapesti sajtóeseményen.

Logiscool Buda Újbuda

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Elkészült a Volt egyszer Budán… II. kötete

Tavaly decemberben mutattuk be a Volt egyszer Budán… I. kötetét. A II. kerület helytörténeti kiadványa hatalmas siker lett. A teltházas bemutatót követően hetekig óriási érdeklődés mellett vásárolták a könyvet.