Share on facebook
Share on email

Napozó, közösségi zongora, tánc és utcazene költözik a II. kerületi Fény Utcai Piacra!

Őrsi Gergely II. kerületi polgármester Facebook-bejegyzése arról, hogy büszkék arra, hogy az őszi fesztivál után most együttműködhetnek a Budapesti Tavaszi Fesztivállal, és fantasztikus eseményeknek adhat otthont a II. kerület.

A fesztivál programjai eljutnak a Fény Utcai Piacra, a Marczibányi Téri Művelődési Központba, a Klebelsberg Kultúrkúriaba, a Margit-negyed Nappalijába, a Képezőbe, a Start Galéria Budapestbe, a Habitat Kreatív Központba és a Gyarmati Dezső Uszoda – II. kerületbe is.

A kerületi programokról részletes információ itt található: https://budapestitavaszifesztival.hu/kerulet/02ker/

Talán szokatlan lehet, hogy rengeteg kulturális programnak ad helyet a Fény utcai Piac, de meggyőződésünk, hogy a piac nem csupán a kiváló minőségű áruk megvásárlásának helyszíne lehet, hanem találkozási pont és közös élmények tere egyaránt.

Mi már megnéztük az április 30-án nyíló a napozót például. Péntektől a piac kieső és nem túl ismert tere élettel telik meg, pihenősarokká és találkozási ponttá alakul, ahol zene, grillezés, frissítők és gyerekfoglalkozások várnak mindenkit.

A napozón túl is rengeteg programmal készülünk a piacon a Budapesti Tavaszi Fesztivál alkalmából. Érkezik közösségi zongora, lesz Makers’ Market – design és kézműves vásár, táncbemutató a Budai Táncklubbal, Canarro koncert és utcazenészek. A piac fesztiválprogramjait itt találják: https://www.facebook.com/events/504338881296077/504338897962742/

Vigyázzunk egymásra!
Vigyázzunk Budára!

A programok a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében, a Budapest Brand Nonprofit Zrt. közreműködésével valósulnak meg.

További események és információk: https://budapestitavaszifesztival.hu/

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek