Share on facebook
Share on email

MODELLÉRTÉKŰ ÓVODA NYÍLT PESTHIDEGKÚTON

A gyerekek dolga pedig már csak az, hogy biztonságban fejlődjenek az új óvodában, játsszanak, érezzék jól magukat!

Az új, 100 férőhelyes, integrált óvoda Pesthidegkút egyik legrégebbi óvodaépületének kiváltását tette lehetővé, egészségesebb környezetben, megújuló energia (napenergia) és csapadékvíz-hasznosítással 1167 m2 -en, ahol 4 csoportszoba, részleges pince, földszint és emelet található.

A Kadarka és a Szabadság utca sarkán álló épület a Pokorny József Sport- és Szabadidőközpont, valamint a Gyarmati Dezső Uszoda területével határos, ami lehetővé teszi az úszásoktatást is.

Az átadón Őrsi Gergely polgármester és Varga Mihály pénzügyminiszter, országgyűlési képviselő is részt vettek. A 400 milliós zöldmezős beruházás költségeinek felét a II. Kerületi Önkormányzat biztosította, a fennmaradó részt pedig az európai uniós Széchenyi 2020 fejlesztési program VEKOP pályázati keretéből finanszírozták.

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Érdekli a gyermekedet a robotika? Ezt kell tudnod róla

Robotika: futurisztikusnak tűnő tudományterület, azonban közel egy évszázada az emberiség része. Az első robotot az 1939-es világkiállításon mutatták be, majd 1961-ben alkalmazták az első ipari robotot. Azóta a robotika fejlődése megállíthatatlanul felgyorsult. Így egy nagy kérdés vár megválaszolásra: van-e értelme gyerekeknek robotikával foglalkozni?

Helloklimax – Elindult az első klimax program Magyarországon is!

„A helloklimax program egy blogból indult. Egy blogban írtam ki magamból a saját klimaxom többféle betegséget hozó, és az életminőségemet évekre befolyásoló történetét. A helloklimax program a klimaxos nőkről szól és értük született meg. 4 év kutatómunka, 4 év saját megélés, 4 év közös gondolkodás szakemberekkel, 4 év azért, hogy nőtársaim már könnyebben éljék meg a változókort, mint én” – idézi fel a kezdeteket Koch Mária, a program alapítója.