Share on facebook
Share on email

Miért válaszd a Logiscoolt?

Franchise társadalmi és nyereséges céllal

Unod már ugyanazokat a franchise lehetőségeket, amelyek nem gyakorolnak valódi társadalmi hatást? Nos, szeretnénk valami izgalmasat megosztani, ami egyben a nyereséges és társadalmi hatással is bír. Ismerd meg a Logiscool-t, egy nemzetközi díjnyertes franchise hálózatot, ami forradalmasítja a gyerekeknek szóló programozás oktatást!

A Logiscoolnál hiszünk abban, hogy fel kell ruháznunk a következő generációt azokkal a készségekkel, amelyekre a digitális korban való boldoguláshoz szükségük van. Célunk az, hogy a programozás oktatást mindenki számára elérhetővé tegyük. Sikeresen oktatjuk fiatalok ezreit, táplálva kreativitásukat és felvértezve őket értékes kódolási készségekkel.

Miért válaszd a Logiscoolt franchise partnerként?

 1. Nemzetközi díjnyertes franchise: A Logiscool-t világszerte elismerték innovatív és hatékony megközelítéséért a programozás oktatás területén. Elismerésekkel, mint például Legjobb Nemzetközi Márka, Pedagógiai Minőségtanúsítvány és Globális Franchise Díj döntős helyezés, büszkék vagyunk, hogy az iparágunk élén állunk.
 2. Társadalmi hatás: A Logiscool-hoz csatlakozva részese leszel egy misszióvezérelt szervezetnek, amely valóban változást hoz a gyerekek életében. Szenvedélyesen hiszünk abban, hogy hasznos tudást kell adnunk a fiatal diákoknak, megtanítani nekik a problémamegoldás készségeit, és fejleszteni önbizalmukat.
 3. Nyereségesség: Bár a pozitív társadalmi hatás elérése fontos, tudjuk, hogy a nyereségesség elengedhetetlen bármely üzleti vállalkozáshoz. A Logiscool bevált üzleti modellje biztosítja a megtérülést, hiszen óriási a kereslet a programozás oktatás iránt.
 4. Teljeskörű támogatás: Logiscool franchise partnereként nem leszel egyedül ezen az úton. Teljes körű támogatást nyújtunk, ideértve a képzést, folyamatos iránymutatást, marketinganyagokat és folyamatos hozzáférést hatalmas franchise partner hálózatunkhoz.
 5. Rugalmasság és skálázhatóság: Rugalmas tantervünk és üzleti modellünk segítségével lehetőséged van Logiscool központodat a lokális közösséghez igazítani, miközben élvezheted a bevált franchise rendszer skálázhatóságát.

Számos franchise kínál izgalmas és pénzügyileg előnyös lehetőségeket, az oktatási „szektoron belül”, azonban a Logiscool az egyik olyan, amely biztosítja franchise partnereinek a társadalmi hatékonyságot és a folyamatos innovációt az oktatás területén. Mi szórakoztatóvá tesszük a programozást, és megadjuk a gyerekeknek az eszközöket a digitális jövőjükhöz.

Egy olyan világban, amely folyamatosan változik és az online térbe mozdul, tudjuk, hogy nemcsak a technológiát kell megérteni, hanem kreatívan kell gondolkodni és problémákat kell megoldani.

Ezért vagyunk büszkék arra, hogy létrehoztunk egy helyet, ahol az oktatók és IT rajongók megoszthatják tudásukat és segíthetik a következő generációt. Franchise partnerként nemcsak kódolni tanítod a gyerekeket, hanem olyan készségeket is adsz nekik, amelyeket életük minden területén használhatnak.

Csatlakozz hozzánk ezen az izgalmas úton! Amikor a Logiscool részévé válsz, egy olyan globális családhoz csatlakozol, amely valódi változást hoz a világban. És persze, nagyszerű módja annak, hogy nyereséges üzletet építs, amelyre büszke lehetsz.

Nézzük, miért!

Fenntartható jövő építése az oktatáson keresztül

Amikor a Logiscool-hoz csatlakozol, nemcsak egy okos üzleti döntést hozol, hanem egy lépést teszel a pozitív szociális hatás irányába is. Röviden, mi teszi ezt az lehetőséget olyan egyedülállóvá?

Hitelesség és növekedés. Egy olyan jónevű márka partnereként, mint a miénk, azonnal egy elfogadó közösség részévé válsz, amely megbízható és közös értékekkel rendelkezik. Ez az azonnali támogatás hosszú távú, fenntartható növekedést tesz lehetővé.

Készen állsz az oktatásra! Felejtsd el a setupolás bonyolultságát; teljes mértékben ellátunk minden szükséges eszközzel! A tananyagot biztosítjuk, és segítünk fenntartani a legfeljebb 12 diákot tartalmazó kiscsoportos osztályokat, így biztosítva, hogy a fókuszod kizárólag a diákoknak nyújtott magas színvonalú oktatásra irányuljon!

Az IT oktatás és a digitális írástudás megértése

Ma az IT oktatás és a digitális kultúra nem csak kiegészítés, hanem szükségszerű.

Az iskolák kulcsfontosságú szerepet játszanak abban, hogy felvértezzék a diákokat azokkal a készségekkel, amelyekre szükségük van a digitális jövőben való sikerhez. A kódolás és az IT készségek iskolai tantervbe való integrálásával erős alap biztosítható a diákok sikeréhez a digitális világban.

Ez nemcsak a diákoknak, hanem az IT vállalatoknak és vállalkozóknak is előnyös. Ennek az oktatási mozgalomnak a támogatása azt jelenti, hogy beruházunk a jövő munkaerejébe, biztosítva, hogy a következő generáció programozói és IT szakemberei jól felkészültek és rendelkeznek az innovációhoz és a tech ipar növekedéséhez szükséges készségekkel.

 • Világszínvonalú, tanúsított tananyag: A programozás és a digitális írástudás mindenki számára elérhető. A Logiscool-nál a tanulás szórakoztató a játékosított, moduláris és okosan összerakott leckékkel. Tananyagunkat 6-18 éveseknek terveztük, így zökkenőmentes tanulási utat biztosítunk mindenk diák számára.
 • Optimálizált platformok: Tanúsított oktatási platformjaink is bizonyítják a legmagasabb minőségre való törekvésünket, hatékonyan átvezetik a diákokat a vizuális blokkoktól az írásalapú kódolásig.
 • A programozáson túl: Bár a mai gyerekek többsége digitális bennszülöt, többségük mégis passzív felhasználó marad. A Logiscool küldetése, hogy aktív alkotókká változtassa őket. Az általuk megszerzett készségek túltesznek a kódoláson, fejlesztik az analitikus gondolkodást, a kreativitást, a koncentrációt és az önbizalmat is – azokat az alapvető 21. századi készségeket, amelyek a holnap innovátorait és vezetőit formálják.

A Logiscool oktatási módszere

Az oktatásunk egyedi megközelítése ötvözi az innovációt, a szenvedélyt és a szakértelmet:

 • Fiatal és lelkes oktatók: A Logiscool-nál trénereink túllépnek az oktatók hagyományos szerepén. Mentorként és guide-ként működnek, szenvedéllyel táplálják a technológia iránti szeretetüket a diákjaikban, táplálják kíváncsiságukat és vezetik őket egy olyan jövő felé, ahol nemcsak fogyasztók, hanem a technológia kreátorai is lesznek.
 • Inspiráló környezet: Tantermeink nemcsak tanulásra szolgáló helyek, hanem élénk helyszínek, amelyek felkeltik a kíváncsiságot, serkentik a kreativitást és ösztönzik az együttműködést. Hiszünk abban, hogy olyan légkört teremtsünk, ami inspirálja a diákokat a felfedezésre, kérdésfeltevésre és a tanulás örömének megismerésére.
 • Digitális írástudás és létfontosságú készségek: A Logiscool kitűnik a digitális jártasság és az alapvető fontosságú készségek egyedülálló keresztezésével. Kurzusainkat gondosan úgy terveztük, hogy ne csak a digitális világ számára szükséges technikai készségeket tanítsuk meg, hanem olyan kritikus készségeket is beépítsünk, mint az analitikus gondolkodás, a problémamegoldás és az önbizalom. Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy segítsünk diákjainknak széles látókörrel rendelkező, sok eszközzel felvértezett egyénekké válni, akik készen állnak a jövő kihívásaira.

Egy megtérülő utazás kezdete

A Logiscool franchise partnerévé válva az edukációs és IT szakemberek nemcsak egy jövedelmező vállalkozásba, hanem a jövőbe is befektetnek. Ez olyan vállalkozás, amely kézzelfogható eredményeket hoz. Pozitív társadalmi hatást gyakorol a felelős és kreatív digitális polgárok következő generációjának nevelésével.

Egy digitálisan biztonságos, technológia-integrált jövőről álmodsz a gyerekek számára, és szeretnél kulcsfontosságú szerepet játszani ebben a változásban? Akkor csatlakozz hozzánk!

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

XXVI. Pesthidegkúti Művészeti Fesztivál – Búcsúztassuk együtt a nyarat!

Idén 26. alkalommal nyitja meg kapuit a Klebelsberg Kultúrkúria a Pesthidegkúti Művészeti Fesztivál, ahol augusztus 29. és szeptember 1. között koncertekkel, színházi előadásokkal, kiállításokkal, foglalkozásokkal és játékokkal várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt! Búcsúztassuk el a nyarat és töltődjünk fel együtt az őszre művészettel!