Share on facebook
Share on email

Mi a közös Ördög Nórában, Balogh Petyában és a Mintaapák sorozat sztárjaiban?

A szülők a hosszú nyári szünet alatt számtalanszor érezhetik azt, hogy a gyermekeik csak a képernyőt bámulják szabadidős vagy más izgalmas és hasznos programok kárára. Sok szülő rájött már, hogy nem érdemes korlátozni a gyermek digitális eszközökön töltött idejét a nyáron, inkább tanulják meg tudatosan, magabiztosan használni ezeket az eszközöket. Többek között ezért számos ismert szülő is döntött amellett, hogy gyermeke digitális témakörben induló táborba menjen.

https://www.instagram.com/p/CTpi4mOsAaf/?utm_source=ig_embed&ig_rid=70dbd1ee-7ec7-4daf-9cc8-d7b442bafeb2

Minecraft, Roblox játékok fejlesztése, LEGO robotok programozása vagy éppen a fotó-videó készítés alapjai is elsajátíthatók a Logiscool közkedvelt nyári gyermek táboraiban, nem csoda, hogy az ismert szülők közül is sokan választják őket.

Nyerő kombináció a táborokban a fél napos játékos ismeretszerzés és a nap másik felében szervezett aktív szabadidős program is, amelyen részt vesznek a gyerekek.

Több gyereksztár is rendszeres látogatója a Logiscoolnak, köztük Bánki Csani, más néven Csani Csenöl, az ismert influencer, aki az iskola kurzusainak lelkes diákja. De mellette Ördög Nóra gyermekei, sőt Magyar Olívia, Vida Bálint és Vághy Vivien, a Mintaapák gyereksztárjai is a Logiscoolban táboroznak idén nyáron. Többen az említett gyermekek közül év közben is a Logiscool kurzusaira járnak. A népszerű személyiségek köreiből pedig sok szülő, mások mellett Balogh Petya, a Cápa, gyermekei is jártak ide.

A Logiscool táborokban az elmúlt években több tízezer diák tanult, a kínálat ráadásul idén még tovább bővült, egyebek mellett egy új Roblox táborral, amelyben a gyerekek megismerhetik a LUA programnyelvet.

https://www.instagram.com/p/CdVcd-bthIe/?utm_source=ig_embed&ig_rid=d191d21f-586a-4184-9919-e2f2db9acf52

Összesen 25 féle tábor, országszerte 30 helyszínen 6-tól 18 éves korig várja a jelentkezőket, az elmúlt évek sikeres gyakorlatát tovább fejlesztve akár online formában is.

A környéken a Logiscool Buda (Városmajor) iskola várja a táborozókat a Mammut mellett illetve július végén Nagykovácsiban is.

Bővebb információ: https://www.logiscool.com/hu/locations/buda/camps

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek